Općina  Krašić će i ove godine nastaviti s pomoći u obrazovanju učenika sa svojeg područja. I ove godine potrebno je predati Zahtjev u Jedinstveni upravni odjel Općine Krašić kako bi se ostvarila navedena sredstva. Općina će Prema programu socijalnih potreba na području Općine Krašić i na temelju zaključka načelnika Općine Krašić ove godine sufinancirati nabavku pomoćnih radnih materijala za učenike sa područja Općine i to do 35,00 eura za učenike koji pohađaju I.-IV. razred Osnovne škole  te do 70,00 eura za učenike koji pohađaju  V.-VIII. razred  Osnovne škole. Za navedeno je potrebno predati popunjen zahtjev sa priloženim računom od nabavke radnih materijala zajedno sa kopijom osobne iskaznice i kopijom tekućega računa jednog od roditelja/skrbnika.  

Također, Općina Krašić će i nadalje sufinancirati trošak prijevoza učenika srednjih škola i redovnih studenata koji redovito putuju od mjesta prebivališta do mjesta škole ili fakulteta. Iznos sufinanciranja je 15 % od vrijednosti mjesečnog pokaza ili mjesečne karte i za isto je također potrebno podnijeti valjani zahtjev Jedinstvenom upravnom  odjelu Općine Krašić.

Zahtjevi će se zaprimati do 30. listopada 2023.godine, osobno u Jedinstveni upravni odjel, zemaljskom poštom ili putem elektronske pošte:  juo@krasic.hr ili opcina.krasic1@zg.t-com.hr .


Dokumenti za preuzimanje:

Zahtjev za pomoćne radne materijale

Zahtjev za sufinanciranje prijevoza srednjoškolaca

Zahtjev za sufinanciranje prijevoza redovitih studenata

Izjava-prijevoz-studenti

Izjava-prijevoz-srednjoškolci

 

 

 

Skip to content