Novoosnovana firma ‘Plešivičko vinogorje’ d.o.o. koje je član i Općina Krašić poziva na sastanak vezano uz berbu 2023.koja je pred vratima.

 

Pozivaju se svi članovi Plešivičkog vinogorja d.o.o. vinogradare-proizvođača grožđa, vinare-otkupljivače grožđa kao i ostale zainteresirane  članove da dođu na sastanak koji će se održati 28. 8. 2023 (ponedjeljak) u 18,30  u prostorije Plešivičkog vinogorja d.o.o. 

 

Tema sastanka: – ponuda,otkupa i cijena grožđa berbe 2023. 

Ovaj sastanak sazivamo na inicijativu vinogradara-proizvođača grožđa  i vinara-otkupljivača grožđa kao bi razgovarali o predstojećoj berbi, o ponudi grožđa, potrebi za grožđem  kao i očekivanim cijenama.

 

Cilj sastanka je usuglašavanje interesa potrebe i ponude kroz sve aspekte (sortiment, kvaliteta , kolićina, cijena) kao osnove za očuvanje vinogradarstva  i održive proizvodnje grožđa na ovim prostorima s jedne strane te potrebama i mogućnostima otkupa  od strane domaćih vinara-prerađivača s druge strane s ciljem  očuvanja i jačanja  brenda Vina Plešivice kao temelja dodane vrijednosti vinu sa ovog prostora.  

 

O sastanku obaviještavamo sve one zainteresirane za ovu temu, a koji i možda nisu članovi Plešivičkog vinogorja d.o.o.

Za dolazak nije potrebna ali je dobrodošla najava. 

Skip to content