U nedjelju, 11.travnja u prostorijama Vatrogasnoga društva Pribić održana je izborna skupština Vatrogasne zajednice Općine Krašić. Nakon što su sve tri članice zajednice, Dobrovoljna vatrogasna društva Krašić, Pribić i Prekrižje održala svoje izborne skupštine i izabrala rukovodstva, kao i predstavnike u skupštini Vatrogasne zajednice općine došao je red da i Vatrogasna zajednica održi svoju izbornu skupštinu.

U skladu sa novim zakonskim odredbama mandat novoizabranih članova traje 5 godina, a osim novoga predsjednika zajednice, birano je i novo predsjedništvo kojega čini  pet članova, to su redom Josip Županac iz DVD-a Krašić, Nikola Vlašić iz DVD-a Prekrižje, Josip Bucković iz DVD-a Pribić, Mario Povrženić iz DVD-a Prekrižje i Roberto Ilijanić iz DVD-a Krašić.

 

Za predsjednika je izabran gospodin Roberto Ilijanić, a za njegova zamjenika gospodin Nikola Vlašić. Tajnik zajednice je gospodin Mario Povrženić, a zapovjednik Andreas Šimatić. Predstavnici Vatrogasne zajednice u županijskoj Vatrogasnoj zajednici su gospodin predsjednik, a u zapovjedništvu zapovjednik Vatrogasne zajednice.

Skip to content