Protekloga tjedna nakon održanih konzultacija i nekoliko sastanaka (i usklađenja) između projektnog ureda, Osnovne škole i Općine Krašić, a koji su održavani tokom protekla dva mjeseca vezano uz izradu projektne dokumentacije za dogradnju zgrade Osnovne škole ‘Kardinal Alojzije Stepinac’ dovršena je projektna dokumentacija za oba ugovorena projekta.

Kod zgrade Osnovne škole u planu je izgradnja posebnoga bloka koji bi bio namijenjen za prihvat tri skupine vrtićke djece i njihov cjelodnevni boravak u dječjemu vrtiću.

Istovremeno se radilo na projektnoj dokumentaciji za dogradnju sportske dvorane i dodatnih potrebnih prostorija sa multifunkcionalnom dvoranom. Također pripremljen je projekt za uređenje pristupne prometnice, kao i novih nužno potrebnih parkirališnih mjesta. Projektna dokumentacija predana je nadležnom Uredu za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša na postupanje.

Vjerujemo da će za ove iznimno važne i značajne investicije biti vrlo brzo ishođene potrebne suglasnosti i dozvole te će biti spremne za realizaciju kroz vlastita sredstva iz domaćih izvora kao i sredstva iz europskih fondova.

 

Skip to content