Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
UVID I JAVNA RASPRAVA ZA NOVE PROGRAME GOSPODARENJA ŠUMAMA
Utorak, 27 Listopad 2020 22:00

Poštovani  šumoposjednici i ostali zainteresirani,
u tijeku je javna rasprava za programe gospodarenja šumama, poziv za koju  se nalazi u privitku pa sve zainteresirane se poziva da se uključe u javnu raspravu.

POZIV

Uprava šumarstva, lovstva i drvne industrije
Sektor za šume privatnih šumoposjednika
Ministarstvo poljoprivrede
 

 
PREPORUKE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE VEZANO UZ BLAGDAN SVIH SVETIH
Petak, 23 Listopad 2020 23:16

Idućih dana očekuje se povećani broj ljudi na našim mjesnim grobljima. Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je preporuke za obilazak groblji, kao i preporuke kod održavanja pogreba, posljednjih ispraćaja i polaganja urni.
Stožer civilne zaštite Općine Krašić poziva i moli sve one koji planiraju posjetiti posljednja počivališta svojih najmilijih da to učine uoči blagdana Svih svetih, tokom  vikenda i tjedna koji je pred nama, kako bi se na taj način smanjile gužve i lakše poštivalo mjere socijalne distance, odnosno  1,5  m udaljenosti za sve posjetitelje na svim grobljima, osim za članove iste obitelji, gdje može biti  3-4  osobe istovremeno na manjoj udaljenosti.
Cjelokupna  Preporuka Stožera  civilne zaštite nalazi se u privitku.


 
POZIV ZAGREBAČKE ŽUPANIJE ZA PRIJAVU NA NATJEČAJ UČENICIMA I STUDENTIMA
Utorak, 20 Listopad 2020 21:42

Natječaj za dodjelu stipendija Zagrebačke županije za školsku/akademsku godinu 2020./2021. godinu za učenike i studente te pripadajući prijavni obrazac  nalaze  se u prilogu.

Natječaj. Obrazac prijave.

 
POTPISAN UGOVOR ZA REVITALIZACIJU NERAZVRSTANIH CESTA
Nedjelja, 18 Listopad 2020 09:44

U petak, 16. listopada sa izvođačem radova potpisan je ugovor za revitalizaciju i uređenje nerazvrstanih prometnica na području Općine Krašić.

Radovi na uređenju cesta i ulica u Krašiću, Krupačama, Brezariću, Pribiću, Hutinu, Puškarovome Jarku, Prvincima, Krvarićima i Mrakužićima vrijedni su 1,2  milijuna kuna, a trebali bi započeti idućega tjedna. Trajanje radova predviđeno je kroz četrdesetipet dana, a ugovor sa izvođačem radova GiP Sirovica u ime općine potpisao je načelnik općine Krašić. 


Više...
 
OBAVIJEST LAG-a VALLIS COLAPIS O NATJEČAJU
Nedjelja, 18 Listopad 2020 09:37

LAG   ‘VALLIS  COLAPIS’  obavještava  da je  LAG Vallis Colapis  sa  13.10.2020. objavio  

NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” sukladan tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja RH.

Objavu natječaja možete vidjeti na mrežnim stranicama LAG-a - OVDJE

Zbog mjera opreza uslijed epidemije korona virusa, ovaj puta neće biti održana terenska predstavljanju natječaja pa pitanja možete postavljati isključivo putem rubrike - PITANJA I ODGOVORI

Odgovori će biti javno objavljeni u istoj rubrici, a ne pojedinačno osobama koje su uputile pitanja. Stoga preporučujemo da pratite u toj rubrici objavljene odgovore.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 226