Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
Svjetski dan šećerne bolesti
Utorak, 09 Studeni 2010 16:06

Povodom obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti u Krašiću će se održati preventivna mjerenja šećera. Mjerenja će se održati u četvrtak 11.11.2010. od 14:00 do 15:00 sati u dvorani vijećnice Općine Krašić. Mjerenja šećera u krvi besplatna su za sve građane a provode ih volonteri DIJABETEČKOG DRUŠTVA JASTREBARSKO, povodom Svjetskog Dana šećerne bolesti koji je 14. studenog. Moto ovogodišnje akcije je: Preuzmi kontrolu nad dijabetesom odmah.

 
Svi sveti
Utorak, 02 Studeni 2010 09:38

lampasiU povodu dana Svih Svetih načelnik Općine Josip Petković Fajnik položio je cvijeće i zapalio svijeće ispred kipa Blaženoga kardinala Alojzija Stepinca na trgu u Krašiću.
Tokom dana, kao i dan ranije, u nedjelju stotine ljudi slijevalo se na općinska groblja u Krašić, Pribić, Prekrižje, Dol, Rude i Pećno kako bi zapalili svijeće, odali počast i sjetili se svojih najmilijih.

Više...
 
Skupština HSS-a
Utorak, 02 Studeni 2010 09:13

hssOpćinska organizacija Hrvatske seljačke stranke Krašić održala je  22. listopada  programsku skupštinu na kojoj su se okupili članovi i gosti ispred županijske organizacije stranke.

Predsjednik stranke istaknuo je da svi članovi općinskog ogranka HSS Krašić mogu biti ponosni na članstvo u jednoj od najstarijih političkih stranaka u Hrvatskoj, osnovanoj još davne 1904. godine. HSS u Krašiću ima jako duboke i jake korijene, te ove godine slavi već 21 godinu djelovanja, gotovo od kada je stranci dozvoljeno ponovno djelovanje u domovini. Na reosnivateljskoj skupštini u Zagrebu gotovo je polovica članova bila sa područja naše Općine. I današnji živući počasni predsjednik stranke dr. Josip Torbar potječe nedaleko od Krašića iz sela Hrženika. Mislim da ovi podaci govore dovoljno sami za sebe.

Više...
 
Uređenje županijskih i lokalnih cesta
Četvrtak, 21 Listopad 2010 14:55

zid


Ovaj tjedan pristupilo se drugoj fazi uređenja županijskih i lokalnih cesta na području Općine Krašić i njihovoj pripremi za zimsku sezonu.

Tako se na županijskoj cesti 3097  Krašić - Hrženik - Ozalj na drugom kilometru  gradi  potporni kameni zid kako bi se prometnica spasila od propadanja, odnosno spriječio odron i omogućilo nesmetano odvijanje prometa. Nastaviti će se i sa uređenje odvodnih kanala, uređenjem bankina 'gredeljom', sječa granja i stabala koja smetaju normalnom odvijanju prometa.

U mjestu Pribić uređuju se odvodni kanali.

Više...
 
Održani "Dani kruha"
Utorak, 05 Listopad 2010 09:46

danikruhaI ove godine u nedjelju 3. listopada, o 12-oj godišnjici proglašenja Blaženim kardinala Alojzija Stepinca na trgu u centru Krašića održali su se sada već tradicionalni "Dani kruha". Na štandovima Udruge UZOR iz Krašića, Udruge LIPA iz Slavetića, KUD-a Josip Torbar, dječjeg vrtića 'DIDI', te OŠ Kardinal Alojzije Stepinac Krašić  posjetitelji su mogli razgledati veliku ponudu kruha, slastica i plodova naših njiva  koji su osim za razgledavanje bile namijenjene i za prodaju. Nakon jutarnje mise krašićki župnik Dragutin Kučan blagoslovio je sve plodove i proizvode izložene na trgu, a kasnije su posjetitelje zabavljale tamburice KUD-a Josip Torbar iz Krašića, te limena glazba iz Začretja.
Na trgu su se okupili brojni posjetitelji i gosti.

 
<< Početak < « 221 222 223 224 225 226 » > Kraj >>

Stranica 222 od 226