Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Obavijest!!
Utorak, 21 Kolovoz 2012 21:24

KOMUNALNO OZALJ d.o.o. MOLI SVE SVOJE KORISNIKE DA RACIONALIZIRAJU POTROŠNJU VODE, TE DA VODU IZ VODOOPSKRBNOG SUSTAVA NE KORISTE ZA PRANJE AUTOMOBILA, POLJOPRIVREDNIH STROJEVA I ALATA, TE ZA ZALIJEVANJE OKUĆNICA I VRTOVA. ZBOG NEPOVOLJNIH HIDROLOŠKIH PRILIKA ZNATNO SU SMANJENE ZALIHE VODE NA IZVORIŠTIMA. UKOLIKO NE DOĐE DO SMANJENJA POTROŠNJE, KOMUNALNO OZALJ d.o.o. BITI ĆE PRISILJENO UVESTI OGRANIČENJA U POTROŠNJI.'

S poštovanjem, Direktor: Zlatko Gojmerac, dipl.oec.

 
Sanacija tornja Crkve Sv. Siksta
Srijeda, 01 Kolovoz 2012 20:48

Na tornju Crkve Sv. Siksta u Crkvenom Pribiću traju intenzivni radovi na sanaciji, te se vrši zamjena limenoga pokrova. Kroz idućih nekoliko dana radovi bi trebali biti uspješno privedeni kraju. Radi se o vrijednosti radova od preko 130 tisuća kuna, a nakon njihova završetka trebala bi uslijediti i sanacija sa farbanjem vanjske fasade vrha tornja da se iskoristi postavljena skela i za tu namjenu.

Više...
 
Uređenje prometnica i čišćenje odvodnih kanala
Srijeda, 01 Kolovoz 2012 20:39

Ovoga tjedna intenzivno se nakon šišanja živica i trave, radi na uređenju i krpanju prometnica na području Općine, te na čišćenju dijela odvodnih kanala. Najznačajnije je svakako asfaltiranje proširene prometnice u Bukovici Prekriškoj u širini 1,0 m, te duljini od 500 m kako bi se lakše i nesmetano odvijao dvosmjeran promet koji je na tome području dosta velik. Ovo proširenje posebno će biti korisno u zimskim mjesecima za normalno odvijanje teretnog prometa.

Više...
 
Nastavak javnih radova
Utorak, 31 Srpanj 2012 20:45

Ovoga tjedna nastavljaju se javni radovi koje Općina provodi zajedno sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Na radovima je angažirana nova grupa od 4 radnika koji se u evidenciji Zavoda za zapošljavanje nalaze duže od 2 godine. Posla ima puno, jer je kroz pauzu od mjesec dana od kada je prva grupa završila sa radovima ponovno potrebno sve javne površine urediti, pokositi i osvježiti. Dužina trajanja navedenih radova je predviđena na 4 mjeseca, odnosno koliko to vremenske prilike budu dozvoljavale.

Više...
 
Javna rasvjeta na Rudi
Petak, 27 Srpanj 2012 23:32

Danas je svečano uz prisustvo načelnika Općine Krašić, predstavnike HEP-a Karlovac na čelu sa direktorom pogona Ozalj i naravno domaće mještane te njihove goste puštena u rad dugo očekivana javna rasvjeta u Rudama Pribićkim. Ovo dugo očekivana smatra se stoga što su Rude imale jedne od prvih javnu rasvjetu na dosta širem području od područja današnje Općine, bila je postavljena još daleke 1952.godine, dakle prije punih 60 godina. Od kada je stara rasvjeta dotrajala i prestala svijetliti, prošlo je dugih 30-ak i više godina do današnjih dana da bi Rude ponovno dobile javnu rasvjetu. Slučajno se poklopilo da je puštena u pogon 27.07.2012., na datum svečanoga otvorenja olimpijskih igara u Londonu.

Više...
 
<< Početak < « 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 » > Kraj >>

Stranica 168 od 187