Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Početak bušenja zdenca u Puškarovom Jarku
Subota, 06 Listopad 2012 20:57

Nakon uvođenja u posao izvođač radova ovoga je tjedna pristupio realizaciji ugovorenoga posla na vodocrpilištu u Puškarovom Jarku. Prvo su započeti radovi na izradi pijazometarske istražne bušotine, a nakon što se to uspješno dovrši pristupilo bi se osvajanju i izradi samoga podzemnoga zdenca za opskrbu pitkom vodom.

Više...
 
Javna vodoopskrba
Srijeda, 03 Listopad 2012 18:31

Načelnik Općine Petković Fajnik obišao je zajedno sa tehničkim direktorom Komunalnoga Ozalj gospodinom Ilijanić i predstavnikom Voda Krašić buduću trasu javne vodoopskrbne mreže u naselju Mirkopolje. Često se govorilo o potrebi za gradnjom javnoga vodovoda u Mirkopolju, ali na žalost nikada se nije pristupilo samoj izradi projektne dokumentacije koja je preduvjet i za samu realizaciju istog. Nakon obilaska terena Općina će vrlo brzo pokrenuti potrebnu proceduru i u suradnji sa Hrvatskim vodama i pružateljima javne vodoopskrbe na navedenome području sam plan realizacije navedenoga projekta. 

Više...
 
Obavijest - vodocrpilište u Puškarovom Jarku
Petak, 28 Rujan 2012 09:07

Vlastiti pogon općine Krašić obaviještava korisnike koji koriste vodu sa crpilišta u Puškarovom Jarku da nakon kvarova i popravaka na vodovodnoj mreži dolazi do zamućenja vode. U slučajevima zamućenja vode, vodu ne koristiti za piće. Također obavještava da se radi na sanaciji navedenih problema.

 
Sanacija divljeg odlagališta otpada u Mirkopolju
Četvrtak, 27 Rujan 2012 10:11

Nedaleko od Mirkopolja prema susjednom selu Zorkovcu uz šumski put sanirano je divlje odlagalište glomaznog otpada. Radilo se o preko 50 kubnih metara smeća koje se kroz godine nakupilo prije svega zbog nesavjesnih i neodgovornih ljudi koji su vlastiti otpad ostavljali na tuđem zemljištu i u prekrasnoj prirodi, iako za to nema razloga jer postoji organiziran odvoz otpada na području cijele Općine i susjednoga Grada Ozlja.

Više...
 
Bušenje zdenca na vodocrpilištu Puškarov Jarak
Srijeda, 26 Rujan 2012 19:31

Nakon provedenoga postupka javne nabave i izbora najpovoljnijeg izvođača radova, te potpisa ugovora za bušenje zdenca na vodocrpilištu u Puškarovome Jarku, predstavnici Općine i tvrtke koja će izvoditi navedene radove obišli su lokacije gdje će se vršiti samo bušenje. Kroz nekoliko dana će izvođač radova pristupiti realizaciji navedenoga posla čime će se nakon prošlogodišnjih provedenih istražnih radova i pripreme projekta konačno realizirati ovaj značajan projekat za vodoopskrbu velikoga dijela Općine.

Više...
 
<< Početak < « 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 » > Kraj >>

Stranica 164 od 187