Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Ivanje
Utorak, 26 Lipanj 2012 21:02

U nedjelju je povodom proslave imendana Svetoga Ivana Krstitelja kod Kapele Svetog Ivana u Hrženiku održano proštenje. Nakon Svete Mise okupljenima su se prigodnim nastupom predstavili najmlađi članovi KUD-a Josip Torbar iz Krašića svojom pjesmom i plesom. Osim njih su u organizaciji proštenja sudjelovali i članovi DVD-a Krašić ponudom jela i pića.

Više...
 
Dječja igrališta
Petak, 22 Lipanj 2012 21:51

Ovoga tjedna postavljena je vertikalna signalizacija i montirana je do kraja sva oprema na dječjem igralištu u Krašiću. Osim u Krašiću ove godine Općina je osigurala sredstva i financirala postavljanje manjeg dječjeg igrališta kod igrališta NK Pribić. Radi se o prvim dječjim igralištima koja su direktno realizirana i postavljena od strane Općine, te u skladu sa važećom Zakonskom regulativom. Osim navedenih igrališta protekloga tjedna izvrešena je i manja sanacija, odnosno popravljeni su zaštitni stupići kod kapele Svetoga Ivana u Hrženiku.

Više...
 
Otvorenje uređenog zdenca u Brezariću
Srijeda, 20 Lipanj 2012 08:26

U nedjelju 17. lipnja 2012. uz prigodni program svečano je obilježen završetak radova na uređenju staroga izvorišta vode u Brezariću. Radovi koje je organizirala i financirala udruga UZOR iz Krašića su provođeni etapno, lagano, ali studiozno i sa puno ljubavi. Nazočnima su se prigodnim riječima obratili predsjednica udruge UZOR gospođa Katarina Stepinac i načelnik Općine Josip Petković Fajnik. Istaknuto je da i male udruge sa manjim brojem ljudi, ako su oni složni mogu iznjedriti ovako lijepe, dobre i opće korisne projekte, te da sa ovakovim i sličnim akcijama treba nastaviti i nadalje. Podrška i pomoć od cijele zajednice u tome ne smije i neće izostati.

Više...
 
Završetak radova na niskonaponskoj mreži u Čunkovoj Dragi
Ponedjeljak, 18 Lipanj 2012 22:06

Protekloga tjedna završeni su radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže u Čunkovoj Dragi, sve do granice sa Općinom Žumberak.
Prema planu je napravljena zamjena vodiča na ca. 2,5 km mreže, zamijenjeno 15-ak stupova, te postavljeno 10-ak novih ekoloških rasvjetnih tijela.
Ukupna vrijednost navedenih radova iznosi preko 200 tisuća kuna.

 
Hodočašće PU Zagrebačke
Petak, 15 Lipanj 2012 21:32

14. lipnja 2012. održano je tradicionalno hodočašće Policijske uprave zagrebačke u Krašić u zajedničkoj organizaciji sa Policijskom kapelanijom ''Majke Božje od kamenitih vrata''. Rukovoditelji svih ustrojstvenih jedinica odazvali su se i ove godine u velikom broju, te posjetili Općinu Krašić i obišli postav XVI. likovne kolonije 'Tragom svjetlosti i boja', prisustvovali misnom slavlju u Crkvi Presvetoga trojstva, obišli grkokatoličku župu u Pribiću u povodu 400. godina Marčanske biskupije, te se potom zaputili u 'Matine gorice'.

Više...
 
<< Početak < « 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 » > Kraj >>

Stranica 160 od 178