Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Uređenje vodotoka Kupčine
Petak, 21 Prosinac 2012 15:10

Vodoprivreda Karlovac započela je sa uređenjem dijela vodotoka riječice Kupčine kod mjesta Svrževo. Radi se o rukavcu koji gotovo zadire u županijsku cestu Strmac Pribićki - Kostanjevac. Nakon što su prije dvije godine nizvodno uređena dva nešto manja slično opasna mjesta ovime će se zaokružiti planirane sanacije i uređenja na ovome dijelu vodotoka Kupčine. Nakon Kupčine planira se urediti i dio vodotoka potoka Slapnice, točnije samo ušće Slapnice u Kupčinu.

Više...
 
Božićni koncert djece iz dječjeg vrtića 'DIDI'
Četvrtak, 20 Prosinac 2012 20:54

U srijedu je održan tradicionalni božićni koncert djece vrtićke i predškolske dobi u Crkvi Presvetoga trojstva u Krašiću. Najmlađi su se zajedno sa svojim tetama dobro pripremili i svojim programom uistinu razveselili brojne prisutne, od svojih roditelja nadalje.

Više...
 
Održano uspješno stručno predavanje o CZIS
Utorak, 18 Prosinac 2012 09:24

Nakon što je Općina izvršila ažuriranje i usklađivanje svojih Planova zaštite i spašavanja i Planova Civilne zaštite, za slučajeve prirodnih (poplave, potresi i druge prirodne nepogode) i tehničko - tehnoloških katastrofa i velikih nesreća. Predmetni planovi mogu se dobiti na uvid u općinskoj upravi, a stručno predavanje o planovima održano je u općinskoj vijećnici 17.12.2012.godine (ponedjeljak) od 17:00 sati.

Cilj predavanja je bio sagledavanje ugroza koje Općinu Krašić mogu zadesiti intenzitetom katastrofa i velikih nesreća, te načina djelovanja operativnih snaga zaštite i spašavanja same Općine i iz regije u jedinstvenom sustavu, s naglaskom na uloge građana, pravnih osoba i udruga sa područja Općine.

Osnovna snaga u zaštiti i spašavanju Općine Krašić i dalje su njezina Dobrovoljna vatrogasna društva, pojačana i djelovanjem Postrojbe civilne zaštite Općine Krašić - postrojba opće namjene.

Nakon predavanja određeni su i povjerenici CZ za naselja Općine, a uskoro će se u suradnji sa Područnim uredom za zaštitu i spašavanje Zagreb izvršiti popuna postrojbe CZ opće namjene Općine Krašić.

Više...
 
Obavijest ureda načelnika Općine Krašić za mještane Općine
Četvrtak, 13 Prosinac 2012 09:11

 Obavještavamo stanovnike Općine Krašić i pravne osobe sa djelovanjem na području Općine da je općina izvršila ažuriranje i usklađivanje svojih Planova zaštite i spašavanja i Planova Civilne zaštite, za slučajeve prirodnih (poplave, potresi i druge prirodne nepogode) i tehničko-tehnoloških katastrofa i velikih nesreća.

Predmetni planovi mogu se dobiti na uvid u općinskoj upravi, a stručno predavanje o planovima održati će se u općini 17.12.2012.godine u 17:00 sati. Cilj predavanja je sagledavanje ugroza koje Općinu Krašić mogu zadesiti intenzitetom katastrofa i velikih nesreća, te načina djelovanja operativnih snaga zaštite i spašavanja same Općine i iz regije u jedinstvenom sustavu, s naglaskom na uloge građana, pravnih osoba i udruga sa područja Općine.

Osnovna snaga u zaštiti i spašavanju Općine Krašić i dalje su njezina Dobrovoljna vatrogasna društva, pojačana i djelovanjem Postrojbe civilne zaštite Općine Krašić - postrojba opće namjene.

Ovom prigodom obavještavam stanovnike Općine Krašić da u slučaju prirodnih i tehničko-tehnoloških katastrofa i velikih nesreća na našemu području, obavezno prate program Radio Jaske na 93,8 Mhz, kao i službene internet stranice Općine, putem kojih bismo davati obavijesti i usmjerenja.

Svim pripadnicima jedinstvenog sustava zaštite i spašavanja Općine Krašić, a posebno postrojbi Civilne zaštite i dobrovoljnim članovima vatrogasnih društava, u ime Općine i svoje osobno i ovom prilikom izražavam zahvalnost za časno i kvalitetno djelovanje u jedinstvenom sustavu zaštite i spašavanja stanovništva, materijalnih dobara i okoliša.

 

Načelnik,

Josip Petković Fajnik, dipl.oec.v.r.

 
Obavijest o odvozu komunalnoga otpada
Utorak, 11 Prosinac 2012 09:33

Obavijest tvrtke Eko Flor: OBAVJEŠTAVAMO VAS DA TVRTKA ''EKO-FLOR PLUS'' d.o.o. NA BOŽIĆ
25.PROSINCA (utorak), TE NA NOVU GODINU 01.SIJEČNJA (utorak), NEĆE RADITI TE SA
PODRUČJA OPĆINE NEĆE ODVOZITI KOMUNALNI OTPAD.

UMJESTO NAPRIJED NAVEDENIH DATUMA ODVOZ KOMUNALNOGA OTPADA SA
PODRUČJA OPĆINE IZVRŠITI ĆE SE 29. PROSINCA (subota) 2012. GODINE.

PRILIKOM SLJEDEĆEG REDOVNOG ODVOZA KOJI ĆE SE IZVRŠITI 08. SIJEČNJA
2013. GODINE POKUPITI ĆEMO I DODATNI OTPAD KOJI ĆE SE NALAZITI U
VREĆAMA UZ KANTE.

 
<< Početak < « 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 » > Kraj >>

Stranica 159 od 187