Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Javna vodoopskrba
Srijeda, 03 Listopad 2012 18:31

Načelnik Općine Petković Fajnik obišao je zajedno sa tehničkim direktorom Komunalnoga Ozalj gospodinom Ilijanić i predstavnikom Voda Krašić buduću trasu javne vodoopskrbne mreže u naselju Mirkopolje. Često se govorilo o potrebi za gradnjom javnoga vodovoda u Mirkopolju, ali na žalost nikada se nije pristupilo samoj izradi projektne dokumentacije koja je preduvjet i za samu realizaciju istog. Nakon obilaska terena Općina će vrlo brzo pokrenuti potrebnu proceduru i u suradnji sa Hrvatskim vodama i pružateljima javne vodoopskrbe na navedenome području sam plan realizacije navedenoga projekta. 

Više...
 
Obavijest - vodocrpilište u Puškarovom Jarku
Petak, 28 Rujan 2012 09:07

Vlastiti pogon općine Krašić obaviještava korisnike koji koriste vodu sa crpilišta u Puškarovom Jarku da nakon kvarova i popravaka na vodovodnoj mreži dolazi do zamućenja vode. U slučajevima zamućenja vode, vodu ne koristiti za piće. Također obavještava da se radi na sanaciji navedenih problema.

 
Sanacija divljeg odlagališta otpada u Mirkopolju
Četvrtak, 27 Rujan 2012 10:11

Nedaleko od Mirkopolja prema susjednom selu Zorkovcu uz šumski put sanirano je divlje odlagalište glomaznog otpada. Radilo se o preko 50 kubnih metara smeća koje se kroz godine nakupilo prije svega zbog nesavjesnih i neodgovornih ljudi koji su vlastiti otpad ostavljali na tuđem zemljištu i u prekrasnoj prirodi, iako za to nema razloga jer postoji organiziran odvoz otpada na području cijele Općine i susjednoga Grada Ozlja.

Više...
 
Bušenje zdenca na vodocrpilištu Puškarov Jarak
Srijeda, 26 Rujan 2012 19:31

Nakon provedenoga postupka javne nabave i izbora najpovoljnijeg izvođača radova, te potpisa ugovora za bušenje zdenca na vodocrpilištu u Puškarovome Jarku, predstavnici Općine i tvrtke koja će izvoditi navedene radove obišli su lokacije gdje će se vršiti samo bušenje. Kroz nekoliko dana će izvođač radova pristupiti realizaciji navedenoga posla čime će se nakon prošlogodišnjih provedenih istražnih radova i pripreme projekta konačno realizirati ovaj značajan projekat za vodoopskrbu velikoga dijela Općine.

Više...
 
Završeni radovi na crkvi Sv. Siksta u Pribiću
Ponedjeljak, 24 Rujan 2012 19:23

Nakon što je dovršena rekonstrukcija krovišta tornja crkve Sv. Siksta Pape u Crkvenome Pribiću, pristupilo se saniranju i bojanju vanjske fasade tornja, kao i popravku sata na njegovome vrhu. Svi radovi dovršeni su protekloga tjedna, te nakon što je uklonjena skela, župna Crkva u Pribiću napokon je dobila novi svježi izgled.

Više...
 
<< Početak < « 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 » > Kraj >>

Stranica 157 od 180