Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
Dan žena
Petak, 08 Ožujak 2013 09:45

Svim mještankama Općine Krašić čestitke povodom 8. ožujka 'Dana žena' sa željom da svi zajedno gradimo i stvaramo bolje društvo u kojemu živimo.

 
Javna rasvjeta u Najdencima
Petak, 08 Ožujak 2013 09:34

Nakon što je prije nešto manje od mjesec dana završena rekonstrukcija niskonaponske mreže od trafostanice u Jezerinama prema zaseoku Najdenci ovoga je tjedna postavljena i ekološka javna rasvjeta čime je i taj maleni zaseok u Jezerinama dobio kompletno novu elektroenergetsku 'sliku' i može se kazati novu vrijednost. Uskoro bi trebali uslijediti radovi i priprema za postavljanje javne rasvjete u susjednome selu Konjarić vrh. Prije svega slijedi rekonstrukcija trafostanice, a potom i niskonaponske elektromreže.

Više...
 
Svečano otvorenje novouređenih prostorija KUD-a
Ponedjeljak, 04 Ožujak 2013 20:04

U nedjelju 03. ožujka načelnik Općine Josip Petković Fajnik zajedno sa članovima svečano otvorio novouređene prostorije KUD-a Josip Torbar iz Krašića. Prostorije, kao i sama zgrada stare Općine su ovime uistinu dobile jednu novu vrijednost i dimenziju, a svakako valja istaći što su sve radove sa puno pažnje i ljubavi izveli sami članice i članovi. Ovo je nakon 19. redovne skupštine održane početkom veljače nastavak jedne hvalevrijedne pojačane aktivnosti udruge koja će se nastaviti sve do svečane proslave 20 - godina rada i postojanja početkom iduće godine. Nakon otvorenja prostorija sve pristutne svojim su nastupom razveselili članovi tamburaškoga sastava 'TAJNA'.

Više...
 
Održane skupštine DVD-a Pribić i Krašićkih mažoretkinja
Ponedjeljak, 04 Ožujak 2013 11:21

Ovoga vikenda DVD Pribić održao je 93. redovnu, a ujedno i izbornu skupštinu. Na skupštini je izabran stari novi upravni odbor i za predsjednika potvrđen Josip Bucković. Krašićke mažoretkinje održale su u nedjelju 03. veljače svoju drugu godišnju skupštinu u prostoru Osnovne škole kardinala Alojzija Stepinca.

Više...
 
Održani 'Jaskanski susreti' iz Pribića
Četvrtak, 28 Veljača 2013 22:35

Nakon zimske stanke održani su 'Jaskanski susreti' u vatrogasnome domu u Crkvenome Pribiću. Veliki broj gostiju počevši od vatrogasaca, svećenika, poduzetnika, poljoprivrednika, vinara, ugostitelja, sportaša, pjesnika i drugih ljudi iz pribićkoga kraja, uz gradonačelnika grada Jatrebarsko gospodina Novosela, te načelnika općine Krašić gospodina Petković Fajnik i ovoga su puta dobrano produžili uobičajeno trajanje emisije. Bilo je to uistinu jedno lijepo i pozitivno druženje u Pribiću. Svime je dobro kordinirao autor i voditelje gospodin Dražen Dajić uz veliki angažman i pomoć gospodina Josipa Bakalasa iz Dola.

Više...
 
<< Početak < « 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 » > Kraj >>

Stranica 154 od 187