Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

UdrugeDigitalna pristupačnost

u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ZAPOČELI RADOVI NA UREĐENJU SPOJNE PROMETNICE U CENTRU KRAŠIĆA
Ponedjeljak, 31 Kolovoz 2020 16:34

Protekloga tjedna nakon što je izvođač radova uveden u posao započeli su radovi na uređenju spojne prometnice koja povezuje novo javno parkiralište i središnji trg u Krašiću.

Izraditi će se manji potporni zid koji će nositi prometnicu i biti zaštita uz susjedne niže parcele, kao i pridonijeti estetskom izgledu i boljoj funkcionalnosti kako same spojne prometnice, tako i cjelokupnih susjednih parcela koje se koristi za gospodarske namjene.

Posebno važno je da će sigurnost prije svega pješaka biti  završetkom navedenih radova puno veća i bolja. Radovi koji su sufinancirani od strane Zagrebačke županije trebali bi biti dovršeni kroz 30-ak dana, a vrijednost im je gotovo 200 tisuća kuna.

Više...
 
UPUTE OSNOVNE ŠKOLE ZA POČETAK NASTAVE
Subota, 29 Kolovoz 2020 12:05

http://os-alojzije-stepinac-krasic.skole.hr/?news_hk=1&news_id=1331&mshow=290#mod_news

 
ODRŽAN ZAJEDNIČKI SASTANAK STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE SA PODRUČJA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Subota, 29 Kolovoz 2020 12:01

U četvrtak, 27. kolovoza Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije organizirao je zajednički sastanak sa svim stožerima civilne zaštite općina i gradova. Glavna tema sastanka je trenutna epidemiološka situacija vezana uz korona virus, nepovoljni razvoj događanja vezano uz značajan broj novo zaraženih, kao i načini i koraci koje je potrebno poduzeti da se isti stavi pod kontrolu.
Priprema za provođenje mjera zaštite i posebno sa osvrtom na početka nove školske godine u našim osnovnim i srednjim školama u kojima će na početku biti osigurane po dvije pamučne zaštitne maskice za svakoga učenika.
Ravnatelji škola dužni su organizirati i prilagoditi najsigurniji način prijevoza učenika i odvijanje nastave u školama, a ukoliko je potrebno dužni su zatražiti pomoć nadležnih Stožera civilne zaštite. Nova školska godina prema rasporedu započinje  07.09.2020.

Više...
 
DOBROVOLJNO DARIVANJE KRVI
Subota, 29 Kolovoz 2020 11:59

U srijedu, 26. kolovoza je u Vatrogasnome domu u Krašiću  GD  Crvenoga križa Jastrebarsko organiziralo je akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Ukupno je pristupilo  28 dobrovoljnih darivatelja, a prikupljeno je 17 dragocjenih doza krvi. Obično su akcije dobrovoljnoga darivanja  svaka tri mjeseca u općini Krašić ili četiri puta godišnje. Hvala svim darivateljima.

Više...
 
POZIV RODITELJIMA OSNOVNOŠKOLACA SA PODRUČJA OPĆINE KRAŠIĆ
Utorak, 18 Kolovoz 2020 13:30

Općina Krašić podsjeća i poziva sve roditelje djece sa područja općine koja pohađaju Osnovnu školu da se jave sa popunjenim zahtjevom za sufinanciranje nabavke pomoćnih radnih materijala za školsku godinu  2020./2021. Općina Krašić će prema Zaključku načelnika općine od  29.srpnja sufinancirati nabavku pomoćnih radnih materijala za  učenike  I.-IV.razreda  sa 200,00 kuna  te   V.-VIII. razreda  sa  400,00  kuna po učeniku.

Zahtjev za (roditelje) sufinanciranje  pomoćnih radnih materijala se nalazi u prilogu
. Isti se može podnijeti osobno u općini ili putem elektronske pošte uz skenirane tražene dokumente na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 226