Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Općina Krašić - vijesti:
Posjeta Osnovnoj školi
Četvrtak, 18 Rujan 2014 17:52

Načelnik Općine u srijedu je posjetio Osnovnu školu kardinala Alojzija Stepinca. Tom prilikom predana je donacija od nekoliko primjeraka knjiga, između ostalih 'Druga zvijezda zdesna' Nine Škrabe, te još nekoliko primjeraka književnoga lista za umjetnost, kulturu i znanost  'Vijenac', u izdanju Matice Hrvatske.

Zajedno sa ravnateljicom škole posjetio je učenike koji su krenuli u prvi razred, te razgovarao o trenutnim planovima i potrebama škole.

Više...
 
NORMALIZIRANA VODOOPSKRBA
Utorak, 16 Rujan 2014 13:54

Komunalno Ozalj d.o.o. obavještava sve korisnike na području Općine Krašić da će se tokom popodneva normalizirati vodoopskrba, jer su uspjeli sanirati sve kvarove koje su prouzročili brojni odroni i klizišta izazvani obilnim padalinama tijekom protekloga vikenda.

Također zahvaljuju svim korisnicima na razumjevanju i strpljenju.
 
VJEŠTO I SIGURNO U PROMETU
Ponedjeljak, 15 Rujan 2014 22:04

 Na središnjem trgu u Krašiću u subotu u vremenu od 10:00 do 11:00 sati održana je akcija za najmlađe sudionike u prometu. Odaziv je bio dobar, vozili su bicikle i role, te pokazali vještine kojima raspolažu, a na kraju zasluženo za sudjelovanje dobili prigodne darove od HAK-a, te godišnje članske iskaznice Hrvatskoga autokluba.

Više...
 
OBAVIJEST VODA KRAŠIĆ
Ponedjeljak, 15 Rujan 2014 10:43
Vode Krašić obavještavaju korisnike lokalnih vodovoda Krašić i Pribić da je nakon obilnih kiša vodu za piće potrebno prokuhavati.
Zbog radova na popravku kvara na mreži u utorak, 16. rujna vode za piće neće imati korisnici na vodovodu Krašić u vremenu od 10 do 13 sati.
 
Molimo sve korisnike za razumjevanje!
 
NORMALIZACIJA STANJA NAKON POPLAVA
Nedjelja, 14 Rujan 2014 20:12
Tokom dana normalizira se stanje u vodoopskrbi na području vodovoda Krašić i Pribić. Na žalost zbog odrona koji je prouzročio kvar na glavnome cjevovodu u Brezariću vode nema dio naselja Brezarić i cijeli Brlenić.
Također zbog velikoga odrona koji se sanira u Loviću Prekriškom, vode do daljnjega nema u naseljima Jezerine, Novaković Gorica, Radina Gorica, Kurpezova Gorica, Barovka, Careva Draga, Konjarić Vrh, Prvinci na području Općine, te Gorniki, Obrež, Furjanići i Lović Prekriški na području Grada Ozlja. Prema riječima Komunalnoga Ozalj tokom ponedjeljka će se pokušati barem privremeno osposobiti vodoopskrba navedenih naselja.
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 74