Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
VATROGASCI DVD-a PRIBIĆ HODOČASTILI MAJCI BOŽJOJ DOLSKOJ
Ponedjeljak, 02 Svibanj 2016 14:49

I ovu godinu, unatoč kiši i lošem vremenu, po dobrom starom običaju u Crkvi majke Božje Dolske okupio se lijepi broj  vatrogasaca i podupirajućih članova DVD-a Pribić u povodu blagdana Sv.Florijana.

Na kraju Svete Mise župnik je blagoslovio sve vatrogasce i zazvao zagovor njihovog zaštitnika.

Više...
 
ZAVRŠENI RADOVI NA SANACIJI PLATOA MALONOGOMETNOG IGRALIŠTA
Nedjelja, 01 Svibanj 2016 22:04

Protekloga tjedna uspješno su završeni radovi na uređenju platoa pored zgrade općine.

Navedeni prostor u budućnosti će vjerujemo još više koristiti mladi za bavljenje sportom, odnosno malonogometne turnire, te vinari i voćari, kao i udruge sa područja općine za razne turističke i slične manifestacije.

Više...
 
DVD KRAŠIĆ ORGANIZIRAO RADNU AKCIJU KOD VATROGASNOGA DOMA
Subota, 30 Travanj 2016 21:09

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krašić u subotu su organizirali akciju uređenja parkirališta i stajališta, te okoliša kod zgrade vatrogasnoga doma i muzeja u Krašiću.

Ljepši i čišći okoliš zajednička je briga, tako da se ova hvalevrijedna akcija sjajno nadovezala na ekološku akciju u kojoj su također sudjelovali naši vatrogasci, te kao priprema za proslavu njihovog zaštitnika Dana Svetog Florijana i za manifestaciju 'Dani krašićkoga kraja 2016.'

Više...
 
EKOLOŠKA AKCIJA POVODOM DANA PLANETA ZEMLJE
Subota, 30 Travanj 2016 20:50

U subotu, 30. travnja održana je ovogodišnja tradicionalna Eko akcija 'Za ljepši i čišći okoliš' u našoj općini, a u povodu Dana planeta zemlje.

Zajednički su je i ove godine organizirali općina Krašić, Turistička zajednica općine Krašić i Ekološko društvo Žumberak.

U ekološku akciju uključili su se volonteri iz DVD-a Krašić i učenici iz Osnovne škole, te planinari iz Zagreba i iz Siska, a ove godine očišćena su divlja odlagališta na dionici uz županijsku cestu od Brezarića do Mirkopolja, te ugibališta uz županijsku cestu između Brlenića i Vukšin Sipka.

Više...
 
IZLAGANJE NA JAVNI UVID ŽC 3097
Utorak, 26 Travanj 2016 09:03

Danas je u općinskoj vijećnici održano javno izlaganje izvješća o utvrđivanju granica zemljišta na kojem je izvedena županijska cesta broj 3097.

Naručitelju i nositeljima prava je predočen i izložen geodetski elaborat izvedenog stanja ŽC 3097.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 111