Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Općina Krašić - vijesti:
Radionice za izradu “PUR-a, Projekta ukupnog razvoja”
Srijeda, 15 Listopad 2014 18:03

Ovoga tjedna na redu je održavanje programskih radionica u svrhu izrade strategije razvoja Općine Krašić. Projekt ukupnog razvoja (tzv. PUR) je temeljni dokument razvoja Općine Krašić koji se sastoji od temeljne analize, strategije razvoja i prioriteta.

Radionice će se održati  17.10.2014.godine u vremenu od  15:00 sati do 19:30 sati  u općinskoj vijećnici, na adresi Krašić 101.
Molim sve sudionike da budu aktivni sa svojim idejama, jer svojom prisutnošću postaju dio radne skupine koja formira strategiju razvoja Općine Krašić.

S poštovanjem,
NAČELNIK
Josip Petković Fajnik, dipl.oec.

 
OPĆINU POSJETILI UČENICI 3. I 4. RAZREDA
Četvrtak, 09 Listopad 2014 02:32

U okviru svojega nastavnoga plana i programa u četvrtak su Općinu zajedno sa svojim učiteljicama posjetili učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole kardinala Alojzija Stepinca. Dočekao ih je i primio načelnik općine, a prilikom posjeta razgledali su prostorije općine i IXX. postav likovne kolonije 'Tragom svjetlosti i boja' u općinskoj vijećnici, te se nakon obilaska uputili na asfaltno igralište podno Općine.

 
OBAVJEST: Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije
Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 19:01

JAVNI POZIV Nositeljima prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem je izvedene javne ceste –lokalne ceste LC31132 i LC34014 na području katastarskih općina,  Pribić, Zaluka, Vrhovac, Krašić 1 i Krašić 2.
Preuzmite poziv.

 
POSVETA CRKVE I OLTARA U ŽUPI SV. JELENE KRIŽARICE
Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 09:42

Izaslanstvo Općine Krašić na čelu sa načelnikom u nedjelju 05. listopada prisustvovalo je svečanom misnom slavlju u župi Sv. Jelene Križarice Šenkovec u bratskoj Općini Šenkovec. Posvetu nove župne crkve i oltara predvodio je varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak. U novoposvećeni oltar ugrađene su moći Blaženoga kardinala Alojzija Stepinca.

Više...
 
Dani kruha
Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 08:48

U nedjelju 05. listopada na središnjem trgu u Krašiću održana je tradicionalna manifestacija 'Dani kruha, zahvala za plodove njiva i rada ruku naših ljudi'.

Nakon Svete Mise na kojoj su posebno blagoslovljeni učenici prvoga razreda, te ostali učenici i njihovi učitelji iz Osnovne škole kardinala A.Stepinca, na središnjem trgu su blagoslovljeni plodovi naših njiva, vrtova i voćnjaka koje su izložili i pripremili posebno za ovaj dan učenici i njihovi roditelji, učitelji i profesori iz Osnovne škole, roditelji čija djeca pohađaju dječji vrtić zajedno sa tetama, udruge sa područja Općine, te obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 76