Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9

Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ZAVRŠEN JESENSKI DIO SEZONE ZA NOGOMETAŠE
Nedjelja, 27 Studeni 2016 19:53

Danas su na igralištu u Krašiću domaćini odigrali zaostalu ujedno i posljednju utakmicu jesenskoga dijela prvenstva u 1. Županijskoj ligi zapad protiv 'susjeda' iz Jaske.

U vrlo zanimljivoj utakmici, po zahtjevnom terenu domaćini su se od pocetka postavili čvrsto i autoritativno, te na kraju slavili sa uvjerljivih 3:1.

Golove su postigli Tukić, Povrženić i Butalja.

Mislim da smo danas odigrali jednu odličnu utakmicu i svaki od igrača je dao sto posto od sebe i mislim da smo potpuno zasluženo uzeli sva tri boda! A kaj se tiče polusezone,  iznad svih je očekivanja i  napravili smo nešto čemu se nitko nije nadao. Nadamo se da ćemo se pojačati u nastavku sezone i krenuti u lov na prvo mjesto.” izjavio je trener igrač Marko Povrženić

Više...
 
NASTAVAK UREĐENJA MRTVAČNICA
Subota, 26 Studeni 2016 17:21

Nakon što su u proteklom periodu izvođeni građevinski radovi na sanaciji krovišta, uređenju fasada, sanitarnih čvorova, ulaza i sličnog, na mjesnim grobljima je nastavljeno sa daljnjim ulaganjima na objektima mrtvačnica.

Ovoga tjedna su na mrtvačnicama u Krašiću i Pribiću ugrađeni klima uređaji, a uskoro će isto biti napravljeno i na mrtvačnici u Gornjem Prekrižju.

Više...
 
RADOVI NA CESTAMA U OPĆINI
Petak, 25 Studeni 2016 16:51

Danas su započeli završni radovi na uređenju cesta prije presvlačenja novim asfaltnim slojem na dionicama cesta Krašić - Kostanjevac i Brezarić-Mirkopolje, obje povezuju najsjeverniji i najjužniji dio područja općine Krašić.

Mole se sudionici u prometu, a posebno vozači motornih vozila na dodatan oprez i posebno potrebno strpljenje zbog povremenih prekida prometa.

Više...
 
PREDSTAVLJEN PROJEKT 'VOLONTERSKI CENTAR KUPA'
Četvrtak, 24 Studeni 2016 13:39

U srijedu je u općinskoj vijećnici volonterima i udrugama sa područja općine predstavljen projekt 'Volonterski centar Kupa' koji je financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih, a koji govori o važnosti i vrijednosti volontiranja u društvu.

Uz vrlo lijepi odaziv volontera iz udruga sa područja općine o projektu su govorile gospođa Pavlov i gospođa Marušić Britvec iz Volonterskog centra Kupa koji djeluje unutar LAG-a Vallis Collapis u Ozlju, kojega je općina Krašić postala aktivna članica od 2015. godine.

Više...
 
PRIVODE SE KRAJU RADOVI NA SANACIJI KLIZIŠTA KOD RADINE GORICE
Utorak, 22 Studeni 2016 19:07

Ovoga tjedna dovršavaju se građevinski radovi na sanaciji posljednjeg većeg klizišta u općini, klizišta na županijskoj cesti Krašić – Vivodina kod naselja Radina Gorica.

Završno se uređuje pokos klizišta, te je još potrebno do kraja postaviti betonske cestovne rubnjake i kanalice kako bi se kontrolirale površinske vode. Tokom idućega tjedna se očekuje i završno uređenje dionice prometnice uz klizište, odnosno njezino presvlačenje novim asfaltnim slojem.

Ukupna vrijednost radova će biti nešto veća od pola milijuna kuna.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 123