Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9u slikama

Općina Krašić - vijesti:
SANACIJA I UREĐENJE NERAZVRSTANIH I ASFALTIRANJE LOKALNIH CESTA
Srijeda, 19 Kolovoz 2015 21:37

Posljednjih 20-ak dana intenzivno se radilo na uređenju lokalnih cesta na području općine. Radilo se na košnji trave, uređenju i sanaciji bankina, čišćenju odvodnih kanala, asfaltiranju i sanaciji udarnih rupa i klizišta, te proširenjima na pojedinim dionicama cesta. Veći dio radova obišao je načelnik općine zajedno sa predstavnicima Županijske uprave za ceste i izvođa, te nerazvrstane ceste sa pojedinim općinskim vijećnicima.

Više...
 
SANACIJA KROVIŠTA NA VATROGASNOME DOMU U BRLENIĆU
Utorak, 18 Kolovoz 2015 20:37

Nakon izbora izvođača radova i potpisa ugovora danas je obavljeno i uvođenje u posao za radove na sanaciji krovišta na vatrogasnome domu u Brleniću. Osim načelnika nazočni su bili predstavnici izvođača radova, kao i nadzorni inženjer. Radovi bi trebali biti završeni u roku 30 dana. Prije sanacije vatrogasci iz DVD-a Krašić uz pomoć domaćih mještana očistili su okoliš i prostorije doma, te pronašli i vrijedne predmete od starog DVD-a Brlenić.

Više...
 
SUFINANCIRANJE PRIJEVOZA SREDNJOŠKOLACA I STUDENATA
Utorak, 18 Kolovoz 2015 12:08

Općina Krašić obavještava sve srednjoškolce i  redovne studente korisnike prava na sufinanciranje cijene javnog prijevoza sa područja općine Krašić da do početka nove školske godine podnesu zahtjeve za sufinanciranje prijevoza za školsku godine 2015./2016.
Uz zahtjev za sufinanciranje potrebno je dostaviti presliku osobne iskaznice ili presliku potvrde o prebivalištu, te potvrdu srednje škole ili fakulteta o upisu učenika u određeni razred srednje škole ili godinu fakulteta. 

 
24. GODINE OD PRVOG POSTROJAVANJA 61. SAMOSTALNE BOJNE
Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2015 10:25

U nedjelju 16. kolovoza obilježeno je 24 godine od prvog postrojavanja 61. samostalne bojne ZNG RH u Vranov Dolu. Postrojavanju je uz branitelje sa područja općine Krašić nazočio i načelnik Petković Fajnik.

Više...
 
OBAVJEST SVIMA KOJI SU POLAGALI ISPIT IZ SIGURNOG RUKOVANJA PESTICIDIMA
Srijeda, 12 Kolovoz 2015 09:45

Općina Krašić opetovano obavještava da se Potvrde o položenom ispitu o sigurnom rukovanju pesticidima na temelju čl. 13. Pravilnika o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida (NN br.142/12) mogu podići svakog radnoga dana u zgradi Općine. Svi oni koji to nisu neka se jave u općinu i preuzmu svoje potvrde osobno ili to može učiniti netko drugi uz predočenje osobne iskaznice od polaznika.
Također općina obavještava da iskaznice vezano uz isti tečaj još uvijek nisu izrađene i da odmah kada to bude napravljeno biti će prosljeđeno svima koji su navedeni tečaj uspješno savladali.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 93