Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Općina Krašić - vijesti:
Svi Sveti
Subota, 01 Studeni 2014 10:32

Danas se prisjećamo svojih najmilijih, rodbine, prjatelja, naših branitelja, svih pokojnih i obilazimo groblja na kojima su sahranjeni.


Više...
 
Proslava 20. godina KUD-a " Josip Torbar " iz Krašića
Utorak, 28 Listopad 2014 21:53

U subotu 25.10.2014. održan je svečani koncert KUD-a "Josip Torbar" Krašić povodom obilježavanja 20. obljetnice postojanja i rada društva.
U prepunoj sportskoj dvorani Osnovne škole Kardinala Alojzija Stepinaca u Krašiću svojim nastupima i koreografijom razveselili su nas sekcija domaćeg društva, orkestra KUD-a sastava Zlatne žice te Tamburaškog sastava Tajna, a posebno su nas razveselili naši gosti članovi HSPD Antun Radić iz Okića i članovi KUD-a Lipovac iz Generalskog stola.

Više...
 
VODOOPSKRBA 24.10.2014.
Petak, 24 Listopad 2014 16:54
Vode Krašić obavještavaju da je zbog zamućenja vodocrpilišta vodu potrebno prokuhavati.
 
Komunalno Ozalj obavještava sve korisnike koje opskrbljuju na području Općine Krašić, osim naselja Hrženik da je zbog velikoga odrona i ponovno pokidanog magistralnog cjevovoda u Loviću Prekriškome do daljnjega prekinuta vodoopskrba. Normalizacija vodoopskrbe se očekuje u subotu tokom dana.
 
OBILNE PADALINE
Petak, 24 Listopad 2014 16:54

Tokom noći 24. listopada obilne kiše prouzročile su brojne probleme u prometu, vodoopskrbi i elektroopskrbi.

Otvorila su se nova klizišta u Krašiću i Hutinu, zaseok Nerali, začepljeni su odvodni kanali. 

Zbog izlijevalja Kupčine zatvorena je za sav promet prometnica kod Strmca Pribićkog prema Kostanjevcu, te se promet u tom dijelu odvija samo preko alternativnoga pravca i naselja Svrževo. Poplavljene su i manjim intenzitetom prometnice u Strmcu Pribićkom i Pribiću.

 
ZAPOČELI RADOVI NA POSTAVLJANJU OPTIČKOGA KABELA
Utorak, 21 Listopad 2014 23:34

Danas su započeli i očekivani radovi na postavljanju optičkoga kabela od Krašića, neposredno od same TTK centrale prema Prekrižju u dužini od gotovo četiri tisuće metara.

Postavljanjem optičkoga kabela osigurati će se da ovaj od središta udaljeniji dio Općine dobije modernu, kvalitetnu i brzu internet vezu koja je do sada bila neadekvatna, prespora i često u prekidima. Radovi bi trebali biti završeni kroz otprilike tri tjedna, naravno ukoliko to vremenske prilike budu dozvoljavale.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 78