Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9u slikama

Općina Krašić - vijesti:
SIGURNO I VJEŠTO U PROMETU
Ponedjeljak, 14 Rujan 2015 07:12

U subotu je na središnjem trgu u Krašiću u organizaciji HAK-a povodom početka nove školske godine organizirana akcija 'Sigurno i vješto u prometu'. Najmlađi sudionici u prometu su vozili bicikle, romobile, role i sl., a svi koji su sudjelovali dobili su prigodne poklone i jednogodišnje članske iskaznice.

Više...
 
NAČELNIK POSJETIO PRVAŠČIĆE
Petak, 11 Rujan 2015 07:21

U četvrtak 10. rujna načelnik općine zajedno sa kontakt policajkom i njihovim domaćinom ravnateljicom Osnovne škole kardinala Alojzija Stepinca u Krašiću posjetio je učenice i učenike prvog razreda, malene 'prvaščiće'. Tom prilikom uručili su im prigodne poklone i zaželjeli puno uspjeha u njihovom školovanju.

Prvi razred broji ukupno 23 učenika, a sa područnim školama ima ih ukupno 29. Ove školske godine ukupno osnovnu školu kardinala A. Stepinca pohađa 220 učenika.

Više...
 
Početak nove školske godine
Ponedjeljak, 07 Rujan 2015 17:47

Danas su nakon ljetnih praznika učenici krenuli u novu školsku godinu. Prvoga dana imali su laganiji raspored i četiri školska sata, a već od sutra započinju pune obveze prema školskome rasporedu.

Povodom početka škole na prometnici neposredno kod škole kardinala Alojzija Stepinca načelnik općine je zajedno sa predstavnicima škole, HAK-a i Policijske postaje Jastrebarsko svim sudionicima u prometu dijelio letke, te su ih tom prilikom upozorili da obrate veću pažnju djeci u prometu.

Više...
 
ODRŽAN SASTANAK VEZAN UZ PROJEKT NEWLIGHT MASTERPLAN JAVNE RASVJETE
Petak, 04 Rujan 2015 11:07

U Zagrebačkoj županiji 03. rujna održan je radni sastanak vezan uz Masterplan javne rasvjete za područja Zagrebačke i Krapinsko-Zagorske županije u koji je uključena i općina Krašić. 

Nakon što su u kolovozu dovršeni pregovori sa EIB-Europskom investicijskom bankom, tokom rujna trebao bi započeti projekt, za koji je predviđeno da će trajati 36 mjeseci.

Krajnji korisnici projekta su 62 Jedinice lokalne samouprave na području Zagrebačke i susjedne Krapinsko-Zagorske županije. Cilj projekta je sufinanciranje pripremnih aktivnosti rekonstrukcije sustava javne rasvjete, od izrade nergetskoga pregleda JR, izrade akcijskoga plana, izrade projektne dokumentacije, stručna pomoć i praćenje provedbe projekta, a ukupna vrijednost 790.000  EUR-a.

Više...
 
NA GROBLJU KRAŠIĆ POSLJEDNJI ISPRAĆAJ MARTINE ĆUK
Srijeda, 26 Kolovoz 2015 21:43

U srijedu 26. kolovoza na groblju u Krašiću obitelj, rodbina, prijatelji, kolege iz HVU 'Petar Zrinski' i brojni mještani odali su počast i oprostili se od tragično stradale kadetkinje Hrvatske vojske Martine Ćuk. 

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 94