Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Općina Krašić - vijesti:
Dječja igrališta
Srijeda, 23 Srpanj 2014 20:56

Tokom tjedna na postojećim dječjim igralištima u Brezariću, Krašiću i Pribiću postavljane su dodatne sprave za igru najmlađima.

Osim dječjih igrališta postavljeni su i novi koševi za otpadke na središnjem trgu u Krašiću, a također će koševi biti postavljeni i uz navedena dječja igrališta.

Više...
 
Obilježen dan Zagrebačke županije
Ponedjeljak, 21 Srpanj 2014 16:05

Zagrebačka županija u četvrtak 17. srpnja obilježila je svoj dan svečanom sjednicom koja je započela u 12:00 sati u hotelu International u Zagrebu. Nakon pozdravnog govora predsjednika županijske skupštine gospodina Bošnjakovića, župan Zagrebačke županije gospodin Kožić osvrnuo se na učinjeno i planove za budućnost, te su na samome kraju podjeljena i javna priznanja županije za 2014.godinu.

Više...
 
Započeli radovi na rekonstrukciji NNM u Okrugu
Utorak, 08 Srpanj 2014 10:36

U ponedjeljak su započeli najavljeni i duže očekivani radovi HEP-a na rekonstrukciji niskonaponske elektromreže u Okrugu Slavetićkom. Najprije će se zamijeniti gotovo svi dotrajali postojeći drveni stupovi, a potom će slijediti zamjena starih elektrovodiča 75 kvadratnim kablovima, te postavljanje nove transformatorske stanice iz koje se napajaju naselja koja su administrativno, dijelom Općina Krašić, a dijelom unutar područja koje pokriva Grad Jastrebrsko.

Više...
 
Lokalni energetski dijalog
Srijeda, 02 Srpanj 2014 21:06

Načelnik Općine prvi puta u svojstvu člana LAG-a 'Valis Colapis' u srijedu 02. srpnja sudjelovao je na prestavljanju programa Lokalne energetske politike.

Radionica na temu 'Izrada Plana energetski održivog razvoja LAG-a 'Vallis Colapis' održana je u prostorijama Turističke škole u Karlovcu, a okupila je predstavnike gradova i općina koji su članovi LAG-a, te društva 'Zvono uz Kupu' iz Karlovca i 'Društvo za oblikovanje održivog razvoja' iz Zagreba.

Cilj izrade plana je određivanje smjera razvoja LAG-a do 2020. godine sa svrhom povećanja kvalitete života lokalnog stanovništva, postizanje više razine zaštite okoliša, te poticanja lokalnog gospodarstva kroz povećanje nergetske učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije.

Više...
 
Asfaltiran most preko Kupčine
Utorak, 24 Lipanj 2014 21:48

Metalni most preko riječice Kupčine na lokalnoj cesti koja povezuje Krašić sa Pribićem (Donjim i Gornjim) u utorak je presvučen asfaltnim slojem.

Nakon što je prije gotovo 3 godine kompletno pjeskaren i zaštićen bojom sada je dobio i novu podlogu koja će ga učiniti sigurnijim, ljepšim i puno tišim za sve vozače i pješake koji ga svakodnevno koriste i njime prolaze.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 71