Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Općina Krašić - vijesti:
Radovi na tlačnome cjevovodu
Petak, 21 Studeni 2014 20:21

Izvođač radova na postavljanju novog tlačnoga cjevovoda od crpilišta u Puškarovome Jarku do vodospreme u Okrugu u dužini od 700-njak metara unatoč ne baš idealnim vremenskim uvjetima napreduje dinamikom kojom je planirano. Do kraja idućega tjedna trebao bi biti završen glavni dio posla na postavljanju nove cjevi promjera 160 mm, te spajanje iste na vodocrpilište i strojarnicu, te postojeću vodospremu, koja je zapremine  100 m3.

Više...
 
UREĐENJE POTOKA U PUŠKAROVOME JARKU
Utorak, 18 Studeni 2014 19:52

U petak su započeli radovi na uređenju korita potoka u Puškarovome Jarku. Posljednje jače padaline uz već prethodne tri četiri vremenske nepogode u nepunih godinu dana izazavale su na više mjesta eroziju obale, gdje je na jednome dijelu bila ugrožena, potkopana i sama cesta.

Sa druge strane na većini toka neposredno uz samo crpilište bujice su nanijele velike količine kamenoga materijala i korito potoka smanjile na maksimalno 20-ak cm dubine, tako da je svaka jača kiša izazivala izlijevanje potoka iz njegova korita i poplavljivanje okolnih parcela, ceste i samoga vodocrpilišta.

Prema razgovoru sa odgovornima radovi bi trebali biti uspješno završeni do kraja ovoga ili najkasnije početkom idućega tjedna.    

Više...
 
RADOVI NA RASKLOPIŠTU JEZERINE
Subota, 15 Studeni 2014 11:06

Ovoga tjedna započeli su nakon rješavanja svih poslova vezanih uz projektnu dokumentaciju najavljeni radovi na rasklopištu visokoga napona Jezerine.

Rasklopište Jezerine nalazi se na dalekovodu Krašić 1 i osim samoga rasklopišta u njemu će biti ugrađena i trafostanica Jezerine iz koje se napajaju naselja Jezerine, Radina Gorica, Kurpez Gorica i Careva Draga.

Ukoliko to vremenske prilike budu dozvoljavale radovi bi do kraja mjeseca trebali biti uspješno dovršeni.

Više...
 
Radovi na uređenju prometnica
Petak, 07 Studeni 2014 22:41

Ovoga tjedna dovršavaju se sanacije na lokalnim cestama, te se osvježava vertikalna i horizontalna signalizacija na prometnicama prije zimske sezone.
Također započeli su i radovi na pripremi i uređenju podloge za asfaltiranje nerazvrstanih cesta prema planu za ovu godinu. Ukoliko vremenske prilike budu povoljne urediti će se gotovo 1,5 km nerazvrstanih cesta na području Općine.

Više...
 
Obavjesti vezano uz vodoopskrbu
Utorak, 04 Studeni 2014 09:14
Vode Krašić obavještavaju korisnike da je nakon zamućenja bunara u Krašiću  i  Puškaravome Jarku izazvanih obilnim padalinama, na području koje opskrbljuju iz navedenih bunara voda ispravna za korištenje, odnosno za piće.
Komunalno Ozalj saniralo je pokidane cjevovode koje su izazvala novonastala ili proširena postojeća klizišta. Magistralni cjevovod u mjestu Lović Prekriški kojim se opskrbljuje i dio područja Općine Krašić je saniran, te je vodoopskrba svih korisnika na području Općine normalizirana.
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 79