Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
URED KONTAKT POLICIJE
Srijeda, 01 Lipanj 2016 10:29

Općina je 31. svibnja obavještena od strane  PP Jastrebarsko da sa danom 01. lipnja dosadašnja kontakt policajka PP Jastrebarsko Andrea Vesna Trdin Lipšinić koja je bila raspoređena na mjesto kontakt-rajona Krašić odlazi na novo radno mjesto u PP Ozalj.

Do izbora novog kontakt-policajca ili policajke sve obveze kontakt-policije preuzima Ivan Petković, kontakt-policajac PP Jastrebarsko.
Ovom prilikom još jednom zahvaljujemo gospođi Trdin Lipšinić na korektnoj dugogodišnjoj suradnji i pomoći.

 
POMOĆNICA MINISTRA TURIZMA POSJETILA KRAŠIĆ
Ponedjeljak, 30 Svibanj 2016 19:34

U srijedu, 25. svibnja pomoćnica ministra turizma gospođa Martina Jantol službeno je posjetila općinu Krašić i Turističku zajednicu općine Krašić.

Uz načelnika i gospođu Ribarić iz TZO Krašić edukativnom sastanku na koji su pozvani lokalni župnici, ugostitelji i vinari, moglo se čuti sve vezano uz trenutne planove vezanu uz prije svega razvoj kontinentalnog turizma, te natječaje u Ministarstvu i Turističkoj zajednici.

Sastanku se pridružio načelnik susjedne općine Žumberak, župnik župe Sv. Siksta iz Pribića, dio ugostitelja, vinara i poduzetnika. Nakon sastanka u općinskoj vjećnici zajednički su obišli rodnu kuću kardinala Stepinca u Brezariću.

Više...
 
ODRŽAN SAJAM MOGUĆNOSTI KRAŠIĆ 2016.
Subota, 21 Svibanj 2016 07:29

U petak je na prostoru Osnovne škole kardinala Alojzija Stepinca održan Sajam mogućnosti.

Ovogodišnji domaćini i suorganizatori osim Osnovne škole su općine Krašić i Žumberak, a nositelj projekta je PU Zagrebačka, Policijska postaja Jastrebarsko.

Učenici četvrtih razreda iz naše škole, te iz škola iz Jastrebarskog, Pisarovine i Klinča Sela natjecali su se u više raznih kategorija, a predstavnici 20-ak udruga od KUD-ova, dramskih društava, glazbene škole, sportskih udruga, mažoretkinja, vatrogasaca, crvenog križa i na kraju policije, prezentirali su rezultate, ciljeve i svoje aktivnosti u zajednici. Na kraju natjecanja su najboljim učenicima podijeljene medalje i prigodne nagrade.

Više...
 
DAN OPĆINE ŠENKOVEC
Subota, 21 Svibanj 2016 07:24

Bratska općina naše općine, općina Šenkovec u petak, 20. svibnja proslavila je svoj dan i dan svoje zaštitnice Sv. Jelene Križarice. Uz brojne uzvanike svečanom misnom slavlju i svečanoj sjednici prisustvovao je načelnik općine Petković Fajnik i predsjednik vijeća gospodin Vlašić.

Više...
 
ZAVRŠENI 'DANI KRAŠIĆKOGA KRAJA 2016.' I PROSLAVA DANA OPĆINE
Utorak, 10 Svibanj 2016 08:40

U nedjelju 08. svibnja na dan rođenja blaženoga kardinala Stepinca završeni su ovogodišnji 22. po redu 'Dani krašićkoga kraja' i proslava dana općine.

Sada već tradicionalnom brdskom 7. po redu biciklijadom prije podne koja je okupila 150 biciklista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a popodne revijom mažoret plesa u organizaciji Krašićkih mažoretkinja i smotrom folklora KUD-a Josip Torbar i njegovih gostiju u šatoru kod centra općine.

Mažoretkinje i njihove gošće povorkom od rodne kuće kardinala Stepinca u Brezariću, a KUD-ovi povorkom od zgrade DVD-a Krašić, te potom svojim nastupima uistinu  su uveličali ovogodišnje svečanosti 'Dana krašićkoga kraja.'

Hvala svima koji su sudjelovali na ovogodišnjoj manifestaciji.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 112