Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
SKUPŠTINA KUD-a 'JOSIP TORBAR'
Nedjelja, 24 Siječanj 2016 21:28

U nedjelju KUD 'Josip Torbar' u vatrogasnome domu u Krašiću održao je 22. godišnju skupštinu društva.

Uz brojne članice i članove, voditelja, predstavnike udruga, prijatelje i sponzore KUD-a, skupštini je nazočio i načelnik općine Petković Fajnik. Na kraju skupštine najzaslužnijima su podjeljene zahvalnice za pomoć u radu i funkcioniranju društva kroz 2015. godinu.

Više...
 
ODRŽANA NOĆ PRVAKA 2015.
Nedjelja, 24 Siječanj 2016 21:21

Tradicionalna godišnja manifestacija Hrvatskog motocikličkog saveza 'NOĆ PRVAKA 2015.' održana je u subotu, 23.siječnja u Jastrebarskom. Na manifestaciji se okupljaju svi najvažniji ljudi Hrvatskog motociklističkog saveza, predstavnici klubova, vozači, sponzori, predstavnici županija, gradova i općina, te brojni prijatelji motociklizma.

Uz osvrt na proteklu godinu, svima zaslužnima, najboljim vozačima, najuspješnijim klubovima i podupirateljima moto sporta dodjeljena su priznanja i nagrade. Između ostalih priznanja svakako je vrijedno naglasiti da je Moto klub Krašić primio nagradu za najbolje organiziranu utrku u Superkrossu u 2015.godini, a predsjednik i sponzor kluba gospodin Rajaković priznanje za veliki doprinos motociklističkom sportu i motociklizmu u cjelini.

Općina Krašić uz još četiri općine sa područja naše države primila je priznanje za pomoć i doprinos u organizaciji motociklističkog sporta.

Više...
 
IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA VODOVODE
Petak, 22 Siječanj 2016 10:57

Ovoga tjedna započeli su radovi na izradi projektne dokumentacije za uključenje bunara 1 u Puškarovome Jarku na vodoopskrbni sustav. Nakon što se ishode potrebne dozvole i završe radovi za crpljenje vode iz novoga bunara koji je izdašnosti preko 10,0 l/s, posao će se nastaviti na pripremi i izradi projektne dokumentacije na glavnom magistralnom cjevovodu Pribić-Krašić.

Više...
 
REGISTAR GROBNIH MJESTA
Srijeda, 20 Siječanj 2016 17:43

Danas su na mjesnome groblju u Pribiću nastavljeni radovi vezani uz registar grobnih mjesta. Uskoro će biti dovršene i evidencije za groblje u Krašiću, te kroz nekih 10-ak dana završene i pripremljene evidencije za unos u središnju evidenciju grobnih mjesta.


Više...
 
REGISTAR GROBNIH MJESTA
Četvrtak, 14 Siječanj 2016 15:55

Ovih dana je na grobljima u ingerenciji Općine Krašić, točnije na mjesnome groblju u Dolu nastavljen rad na izradi registra grobnih mjesta.

Nakon što je isto završeno na grobljima u Pećnu, Rudama Pribićkim, Prekrižju i sada Dolu, idućega tjedna u srijedu u planu je evidentiranje stanja na mjesnome groblju u Pribiću. Nakon Pribića uslijediti će još evidentiranje stanja na groblju Krašić, te će se moći završiti registar i zaokružiti cjelokupan posao sa registrom grobnih mjesta na području općine Krašić.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 102