Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ZAPOČELI RADOVI NA UREĐENJU VATROGASNOGA DOMA U PREKRIŽJU
Četvrtak, 06 Listopad 2016 13:31

Ovoga tjedna započeli su očekivani radovi na vanjskom uređenju zgrade vatrogasnoga doma u Prekrižju i unutarnjem uređenju sanitarnih čvorova u podrumu.

Najprije se radi na izolaciji i drenaži oko temeljnih zidova zgrade, da se sanira postojeća vlaga i zaštite nosivi dijelovi zgrade, a potom slijedi i postavljanje vanjske fasade na zgradu doma.

Radovi bi trebali biti okončani do kraja mjeseca listopada, a ukupna vrijednost predviđenih radova je osamdesetipettisuća kuna.

Više...
 
RADOVI NA SANACIJI KLIZIŠTA NA ŽC 3097
Utorak, 04 Listopad 2016 15:19

Ovoga tjedna intenzivirani su započeti radovi na sanaciji klizišta na županijskoj cesti broj 3097 kod Radine Gorice.

Sve sudionike u prometu koji prometuju navedenom cestom između Krašića i Vivodine moli se za dodatan oprez zbog suženja prometnice i za strpljenje zbog povremenih kraćih zastoja u prometovanju.

Više...
 
'DANI KRUHA' KRAŠIĆ 2016.
Ponedjeljak, 03 Listopad 2016 10:20

U nedjelju 02. listopada na središnjem trgu u organizaciji Turističke zajednice općine Krašić održana je tradicionalna manifestacija 'Dani kruha' zahvala za plodove naših njiva i za rad vrijednih ljudi.

Unatoč kišnome vremenu treba izraziti zadovoljstvo cjelokupnom organizacijom i sadržajnom manifestacijom, te čestitati Turističkoj zajednici, DVD-u Krašić i svima koji su sudjelovali u ovogodišnjoj manifestaciji od Osnovne škole kardinala Alojzija Stepinca, dječjeg vrtića DIDI, KUD-a Josip Torbar, Krašićkih mažoretkinja, Brezarskih švelja, vinara i obiteljskih gospodarstava sa područja općine, te ostalih udruga.

Prije blagoslova plodova na trgu kod jutarnje Svete mise, u crkvi Presvetoga trojstva povodom početka nove školske godine blagoslovljeni su učenici prvoga razreda i ostali prisutni učenici , te njihovi učitelji. A osim domaćih udruga i obiteljskih gospodarstava na 'Danima kruha', trgom u Krašiću prolazili su i biciklisti biciklističkog kluba 'Frankopan' iz Ogulina koji su povodom blagoslova nove Crkve blaženoga Alojzija Stepinca u naselju Kučinići u Ogulin odvozili dionicu od groba kardinala Stepinca u Zagrebu preko Krašića da Kučinića u Ogulinu.

Također su u organizaciji HAK-a AK Jastrebarsko sudionici tradicionalnog moto rally-a odvozili jedan dio staze i našom općinom, te imali kraću pauzu i zajedničko slikanje na središnjem trgu u Krašiću.

Više...
 
ZAPOČELI RADOVI NA SANACIJI KLIZIŠTA NA ŽC KRAŠIČ VIVODINA
Petak, 30 Rujan 2016 10:22

Nakon uvođenja u posao ovoga tjedna započeli su radovi na sanaciji preostaloga velikoga klizišta u općini Krašić. Radi se o klizištu na prometnoj cesti Krašić - Vivodina koja povezuje Zagrebačku i Karlovačku županiju, te vodi dalje i prema susjednoj Metliki u Republici Sloveniji.

Više...
 
OSVJETLJENI KUĆER I MRAKUŽIĆI
Četvrtak, 22 Rujan 2016 12:00

Jučer su predstavnici HEP-a pogona Ozalj i općine Krašić obišli teren, te tom prilikom posebno trafostanice u Kućeru i Mrakužićima gdje je ovih dana postavljena nova javna rasvjeta. Provjerili su pripremljene instalacije i pustili u probni rad javnu rasvjetu koja će večeras u navedenim naseljima prvi puta zasvjetliti u noćnome radu, te svim mještanima vjerojatno ovaj dan učiniti posebnim ili barem neuobičajenim u odnosu da vrijeme do sada.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 119