Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Općina Krašić - vijesti:
Lokalni energetski dijalog
Srijeda, 02 Srpanj 2014 21:06

Načelnik Općine prvi puta u svojstvu člana LAG-a 'Valis Colapis' u srijedu 02. srpnja sudjelovao je na prestavljanju programa Lokalne energetske politike.

Radionica na temu 'Izrada Plana energetski održivog razvoja LAG-a 'Vallis Colapis' održana je u prostorijama Turističke škole u Karlovcu, a okupila je predstavnike gradova i općina koji su članovi LAG-a, te društva 'Zvono uz Kupu' iz Karlovca i 'Društvo za oblikovanje održivog razvoja' iz Zagreba.

Cilj izrade plana je određivanje smjera razvoja LAG-a do 2020. godine sa svrhom povećanja kvalitete života lokalnog stanovništva, postizanje više razine zaštite okoliša, te poticanja lokalnog gospodarstva kroz povećanje nergetske učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije.

Više...
 
Asfaltiran most preko Kupčine
Utorak, 24 Lipanj 2014 21:48

Metalni most preko riječice Kupčine na lokalnoj cesti koja povezuje Krašić sa Pribićem (Donjim i Gornjim) u utorak je presvučen asfaltnim slojem.

Nakon što je prije gotovo 3 godine kompletno pjeskaren i zaštićen bojom sada je dobio i novu podlogu koja će ga učiniti sigurnijim, ljepšim i puno tišim za sve vozače i pješake koji ga svakodnevno koriste i njime prolaze.

Više...
 
Predsjedništvo Matice Hrvatske Ogranak Jastrebarsko posjetilo Općinu
Četvrtak, 19 Lipanj 2014 21:25

Matica hrvatska Ogranak Jastrebarsko održalo je sjednicu Predsjedništva na obiteljskom gospodarstvu Šimanović u Kostelu Pribićkom. Prije sjednice članove Predsjedištva zajedno sa gostima dočekali su načelnik Općine gospodin Petković Fajnik, zajedno sa zamjenikom gospodinom Špoljarem i gospodinom Josipom Bakalas u Dolu.

Gospodin Bakalas je nakon razgledavanja Crkve Majke Božje Dolske detaljno prepričao  povijest Crkve, cijele Župe Pribić i Pribićkoga kraja.
Na sjednici su uručene i knjige u izdanju Jaskanskoga Ogranka Matice, koje će biti dodijeljene Osnovnoj školi kardinala Alojzija Stepinca.

Više...
 
Proglašena šteta od elementarne nepogode
Srijeda, 18 Lipanj 2014 09:08

Jučer poslijepodne županijsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda dalo je potvrdu na zahtjev Općine za proglašenje elementarne nepogode za područje sjevernog i središnjega dijela Općine, točnije za naselja Rude Pribićke, Stakići, Žalčev Brijeg, Dol, Puškarov Jarak, Puškarov Jarak-Okrug, Pribić Crkveni, Strmac Pribićki i Pribić.
Prijave šteta zaprimati će se u zgradi Općine, Krašić 101 danas do 18:00 sati, te u petak od 07:00 h do 18:00 sati.
Uz prijavu treba obavezno dostaviti posjedovni list sa katastarskim česticama za zemljišta, a vlasnički list ili građevinsku dozvolu za stambene objekte.

 
Nastup KUD-a Josip Torbar u Sesvetskim selima
Utorak, 17 Lipanj 2014 08:49

Kulturno umjetničko društvo 'Josip Torbar' tradicionalno je i ove godine povodom Antunova nastupilo u Sesvetskim selima na XV. folklornim susretima.

Vrlo zapažen nastup i prvo mjesto osvojili su u kategoriji dječjih skupina, pa najmanjima i njihovim voditeljima treba svakako čestitati na uspjehu koji su ostvarili i na trudu koji ulažu za naš KUD.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 70