Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Općina Krašić - vijesti:
OBAVJEST: Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije
Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 19:01

JAVNI POZIV Nositeljima prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem je izvedene javne ceste –lokalne ceste LC31132 i LC34014 na području katastarskih općina,  Pribić, Zaluka, Vrhovac, Krašić 1 i Krašić 2.
Preuzmite poziv.

 
POSVETA CRKVE I OLTARA U ŽUPI SV. JELENE KRIŽARICE
Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 09:42

Izaslanstvo Općine Krašić na čelu sa načelnikom u nedjelju 05. listopada prisustvovalo je svečanom misnom slavlju u župi Sv. Jelene Križarice Šenkovec u bratskoj Općini Šenkovec. Posvetu nove župne crkve i oltara predvodio je varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak. U novoposvećeni oltar ugrađene su moći Blaženoga kardinala Alojzija Stepinca.

Više...
 
Dani kruha
Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 08:48

U nedjelju 05. listopada na središnjem trgu u Krašiću održana je tradicionalna manifestacija 'Dani kruha, zahvala za plodove njiva i rada ruku naših ljudi'.

Nakon Svete Mise na kojoj su posebno blagoslovljeni učenici prvoga razreda, te ostali učenici i njihovi učitelji iz Osnovne škole kardinala A.Stepinca, na središnjem trgu su blagoslovljeni plodovi naših njiva, vrtova i voćnjaka koje su izložili i pripremili posebno za ovaj dan učenici i njihovi roditelji, učitelji i profesori iz Osnovne škole, roditelji čija djeca pohađaju dječji vrtić zajedno sa tetama, udruge sa područja Općine, te obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Više...
 
KONCERT BOGU I DOMOVINI
Ponedjeljak, 29 Rujan 2014 08:30
U Stepinčevoj Crkvi Presvetoga Trojstva u Krašiću 28. rujna održan je svečani koncert u čast Bogu i Domovini.

U prepunoj Crkvi nakon Krunice pobjede u 10:15 i Svete mise na čast Blaženom kardinalu Stepincu i Domovini u 11:00 sati, uslijedio je prekrasan koncert na kojem su nastupili Vera Svoboda, Barbara Othman, Klapa Barun, Zvonimir Kalić i MPS 'Imo Prectore' - Sesvetska sela, te tamburaški orkestar 'Gaj' pod ravnanjem dirigenta Krešimira Račića.

Posebne zahvale gospođi Katarini, te svima koji su svojim dolaskom uveličali ovu lijepu svečanost pet dana prije proslave 16-te godišnjice od proglašenja Blaženim kardinala Stepinca na Mariji Bistrici.
Više...
 
RADOVI NA NNM U HUTINU I KONJARIĆ VRHU
Srijeda, 24 Rujan 2014 18:36

Ovih dana započeli su očekivani radovi na rekonstrukciji trafostanica u Hutinu i Konjarić Vrhu.

Stare i dotrajale trafostanice biti će zamjenjene novima, a u Konjarić Vrhu osim stanice rekonstruirati će se i niskonaponska mreža, dakle zamjeniti stari vodiči kojima se opskrbljuju naselja Konjarić Vrh, Barovka i Prvinci.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 76