Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Općina Krašić - vijesti:
NORMALIZACIJA STANJA NAKON POPLAVA
Nedjelja, 14 Rujan 2014 20:12
Tokom dana normalizira se stanje u vodoopskrbi na području vodovoda Krašić i Pribić. Na žalost zbog odrona koji je prouzročio kvar na glavnome cjevovodu u Brezariću vode nema dio naselja Brezarić i cijeli Brlenić.
Također zbog velikoga odrona koji se sanira u Loviću Prekriškom, vode do daljnjega nema u naseljima Jezerine, Novaković Gorica, Radina Gorica, Kurpezova Gorica, Barovka, Careva Draga, Konjarić Vrh, Prvinci na području Općine, te Gorniki, Obrež, Furjanići i Lović Prekriški na području Grada Ozlja. Prema riječima Komunalnoga Ozalj tokom ponedjeljka će se pokušati barem privremeno osposobiti vodoopskrba navedenih naselja.
 
OBILNE PADALINE PROUZROČILE BROJNE PROBLEME
Subota, 13 Rujan 2014 15:51

Tijekom noći i jutra sa 12. na 13. rujna obilne kiše prouzročile su brojne probleme u prometu, vodoopskrbi, te brojne štete na stambenim objektima, vodovodinim sustavima, prometnoj i enrgetskoj infrastrukturi na područje cijele Općine.

U prekidu je zbog velikih odrona do daljnjega vodoopskrba dijela Općine sa područja koje se opskrbljuje Komunalno Ozalj, a na crpilištima u Krašiću i Puškarovom Jarku je došlo do zamućenja i privremeno će biti prekida u vodoopskrbi.

Načelnik Civilne zaštite i spašavanja gospodin Špoljar zajedno sa načelnikom Općine obišao je cijelo područje. Brojni veći i manji postojeći odroni su se dodatno produbili i proširili, a nastali su i novi u Kućeru, Hrženiku, Dubravama, Kurpezovoj Gorici, Prvincima, Dolu, Brleniću, Bukovici Prekriškoj. Dio i najhitnije sanacije djelomično će se napraviti tokom dana, a sve ostalo u idućim danima. Naravno sve to će biti moguće ukoliko nam se vremenske prilike konačno smiluju i prestanu ove 'nezapamćene' padaline.


Više...
 
OBAVJEST KOMUNALNOGA PODUZEĆA OZALJ
Subota, 13 Rujan 2014 11:18

Tokom noći je zbog obilnih padalina došlo do velikoga odrona u Loviću Prekriškom na području Grada Ozlja koji je pokidao cjevi magistralnoga cjevovoda, te izazavao prekid vodoopskrbe.

Zbog navedenoga velikoga kvara bez vode će do daljnjega biti mještani cjeloga područja mjesnoga odbora Prekrižje, koji se opskrbljuje iz navedenoga vodovoda, odnosno naselja Bukovica Prekriška, Gornje i Donje Prekrižje, Jezerine, Barovka, Konjarić Vrh, Prvinci, Radina Gorica, Careva Draga; Novaković Gorica i Kurpezova Gorica.

Više...
 
Obavijest Voda Krašić
Subota, 13 Rujan 2014 09:21

Zbog noćašnjih bujica i poplava zamućena su vodocrpilišta pa voda nije za piće, a zbog kvarova će biti prekida u vodoopskrbi.

 
OBILAZAK KLIZIŠTA
Četvrtak, 11 Rujan 2014 20:08

Tokom dana načelnik Općine zajedno sa predstavnicima Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije obišao je postojeća i novonastalo klizište na županijskoj cesti broj 3097 Krašić - Vivodina kod mjesta Radina Gorica.

Navedeno klizište otvorilo se u proteklih nekoliko dana u dužini od 30-ak metara, kao posljedica obilnih kiša koje često, gotovo svakodnevno padaju i natapaju tlo. Do daljnjega je potreban oprez i poštivanje postavljene prometne signalizacije, a sam odron je potrebno dodatno ispitati, kako bi se moglo napraviti projektnu dokumentaciju za njegovu sanaciju.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 74