Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBILAZAK RADOVA NA PODRUČJU OPĆINE
Četvrtak, 12 Studeni 2015 19:13

Načelnik općine Petković Fajnik tokom prijepodneva obišao je gotovo sva gradilišta na području općine.

Radovi na sanaciji klizišta, ispusta vode na platou u Pribiću kod trgovine i ugostiteljskoga objekta, uređenje odvodnih kanala i uređenju vodotoka potoka Krašić izvode se nesmetano, jer to omogućuju ove idealne vremenske prilike za ovo doba godine.

Ovih dana također trebaju započeti radovi i na sanaciji krovišta zgrade 'stare' pošte, gdje se postavlja sigurnosna skela uokolo objekta.

Više...
 
DVD KRAŠIĆ DOBIO DRUGO NAVALNO VOZILO
Četvrtak, 05 Studeni 2015 12:42

Nakon što je ove godine proslavljeno  120 godina djelovanja  DVD-a Krašić, jučer se dogodio još jedan vrlo značaj događaj za DVD Krašić i sve vatrogasce. Naime jučer im je isporučeno  'novo' navalno vozilo marke Mercedes Benz  1429 AF, gotovo kompletno opremljeno, vrijednosti nešto manje od 300.000 kuna. Tako će 'staro' navalno vozilo, koje ima preko 30 godina moći biti zamjenjeno puno opremljenijim, okretnijim i sigurnijim vozilom, a vatrogasci biti brži i spremniji za sve potrebne intervencije i vježbe koje će imati za obaviti.
Neka im je sretno sa novim vozilom. 

Više...
 
LOVCI OBILEŽILI DAN SVOJEGA ZAŠTITNIKA
Četvrtak, 05 Studeni 2015 12:31

Lovci iz LU 'Fazan' iz Krašića u utorak 03. studenoga u župnoj crkvi u Krašiću obilježili su dan zaštitnika svih lovaca, Sv. Huberta. Nastojati će da to bude tradicija Krašićkih lovaca, tj. da se svake godine na dan Sv. Huberta održi Sveta misa i prigodno druženje za sve lovce. U svečanoj povorci sa zastavom na čelu su prodefilirali središnjim trgom do crkve Presvetog trojstva.
Inače LU 'Fazan' tokom ove godine ima značajne investicije i radove, koji su trenutno u tijeku i privode se kraju. Radi se na uređenju objekta sa prostorijama za rasjecanje, obradu i čuvanje mesa divljači. Investicije su to veće od stotinjak tisuća kuna, a zajednički ih financiraju Lovačka udruga, Zagrebačka županija i općina Krašić.

Više...
 
OBAVJEST VODA KRAŠIĆ
Četvrtak, 05 Studeni 2015 11:35
Vode Krašić obavještavaju korisnike vodovoda Krašić da će danas 05.listopada zbog radova na glavnom cjevovodu biti bez vode u vremenu  10:30 do 14:30  sati.
 
UČENICI 3. RAZREDA POSJETILI OPĆINU
Srijeda, 04 Studeni 2015 23:01

U okviru školskoga programa učenici 3 razreda danas posjetili općinu i matični ured, te se na terenu upoznali sa radom i nadležnostima istih. U uredu ih je primio načelnik Petković Fajnik sa kojim su porazgovarali o njima zanimljivim temama.


Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 98