Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ZAPOČELA NOVA ŠKOLSKA GODINA 2017./2018.
Ponedjeljak, 04 Rujan 2017 10:25

U ponedjeljak, 04. rujna započela je nova školska godina na cjelokupnom području Republike Hrvatske, te tako i u Osnovnoj školi 'Kardinala Alojzija Stepinca' u Krašiću.

Brojni učenici došli su organiziranim autobusnim prijevozom, a jedan dio osobnim vozilima su dovezli roditelji.

Povodom prvog dana škole od 07:30 sati na prometnici pored škole predstavnici MUP-a, Policijske postaje Jastrebarsko, predstavnici HAK-a, Autokluba Jastrebarsko, predstavnik škole  i načelnik općine Krašić sudionicima u prometu dijelili su letke sa akcijom 'Sigurno u školu sa HAK-om', kako bi se upozorilo sve sudionike u prometu da je započela nova školska godina i da je posebno ispred škola potreban dodatan oprez.

Program preventivnih aktivnosti nastavlja se i iduće subote, 09.09.2017. u vremenu od 10:30 – 11:30 sati, kada će za najmlađe od 3 – 8 godina na središnjem trgu u Krašiću biti organizirana tradicionalna akcija 'SIGURNO I VJEŠTO U PROMETU'.

Pozivamo najmlađe da dođu sa biciklima, rolama i drugim prometnim pomagalima i odvoze dionicu ispita zrelosti, te osiguraju članske iskaznice Autokluba jastrebarsko i MK 'Jaska'.

Više...
 
SUFINANCIRANJE PRIJEVOZA SREDNJOŠKOLACA I STUDENATA
Utorak, 22 Kolovoz 2017 12:08

Općina Krašić sufinancirati će na dosadašnji način prijevoz srednjoškolaca i redovnih studenata koji imaju prebivalište na području općine i svakodnevno putuju od mjesta prebivališta do škole ili fakulteta. Prije početka nove školske godine 2017./2018. potrebno je Jedinstvenom upravnom odjelu općine podnijeti pisani zahtjev i priložiti potrebnu dokumentaciju.

Zahtjev je u prilogu, a može se zajedno sa ostalom dokumentacijom predati svakog radnoga dana u vremenu 08:00 – 15:00  sati.

Zahtjev za srednjoškolce.

Zahtjev za studente.

 
ZAPOČELA NOVA NOGOMETNA SEZONA
Utorak, 22 Kolovoz 2017 11:22
Ove nedjelje, 20. kolovoza 1. kolom KUP utakmica započela je nogometna sezona klubovima sa područja općine Krašić.
Odmah u 1. kolu kupa su se susreli NK Pribić i NK Krašić. U sadržajnoj utakmici sa više izmjena rezultata na kraju je završilo 3:3, te je nakon izvođenja udaraca sa bijele točke pobjeda pripala nogometašima Krašića.
Istovremeno su nogometaši NK 'Mladost' iz Brezarića svoju utakmicu kupa igrali u Donjoj Kupčini. Rezultat utakmice je bio 5:0 za domaćine.
Idućega vikenda započinju prvenstvena natjecanja u 1.i 2.županijskoj ligi u kojima se natječu.
Više...
 
SLUNJ PROSLAVIO DAN GRADA
Nedjelja, 06 Kolovoz 2017 21:20

U nedjelju, 06. kolovoza prijateljski Grad Slunj svečanom sjednicom gradskoga vijeća proslavio je svoj dan.

Bila je ovo 22. po redu svečana sjednica grada koja se održava 06. kolovoza, na datum kada su se slunjani nakon oslobodilačke vojno-redarstvene operacije 'Oluje' vratili u svoj grad nakon četiri godine progonstva.

Sjednici je ispred općine Krašić nazočio načelnik općine Petković Fajnik.

Više...
 
05. KOLOVOZA 2017.

SVIM SUMJEŠTANKAMA I SUMJEŠTANIMA, TE SVIM STANOVNICIMA LIJEPE NAŠE, POSEBNO NAŠIM HRVATSKIM BRANITELJIMA ČESTITAM DAN POBJEDE, DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA.
JEDNO VELIKO HVALA ZA IZBORENU NAM SLOBODU PRIJE  22  GODINE!

NAČELNIK OPĆINE
Josip Petković Fajnik

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 150