Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽANA 5. SJEDNICA OPĆINSKOGA VIJEĆA
Srijeda, 06 Prosinac 2017 11:17

U ponedjeljak je održana 5. po redu sjednica općinskoga vijeća. Na sjednici su jednoglasno usvojene izmjene pripadajućih programa vezane uz II. izmjene i dopune Proračuna općine za tekuću godinu.

Najvažnije točke dnevnoga reda odnosile su se na prijedlog Proračuna za 2018. godinu sa projekcijama za 2019. i 2020. godinu, te pripadajućih programa koji su vijećnicima detaljno prezentirani od strane načelnika općine.

Također usvojen je novi Plan sustava civilne zaštite za općinu Krašić, te prihvaćen prijedlog Odluke o određivanju pravnih osoba od interesa za civilnu zaštitu općine Krašić.

 
JAVNA RASVJETA CRKVE
Utorak, 05 Prosinac 2017 09:41
Od prošloga tjedna ponovno je priključeno osvjetljenje crkve Presvetoga trojstva na javnu rasvjetu općine Krašić, kao što je to bilo i prije, od samog početka i postavljanja rasvjetnih tijela za osvjetljenje crkve u Krašiću.

Više...
 
OBAVIJEST VODA KRAŠIĆ
Petak, 01 Prosinac 2017 21:04

Vode Krašić obavještavaju sve korisnike na području vodoopskrbnog sustava Pribić da je zbog zamućenja vode na crpilištu Puškarov Jarak vodu za piće potrebno prokuhavati.

 
RADOVI NA SANACIJI KLIZIŠTA U SVRŽEVU PRIVODE SE KRAJU
Srijeda, 29 Studeni 2017 16:02

U utorak, 28. studenog načelnik općine Krašić obišao je gradilište na kojem se sanira klizište kod naselja Svrževo na lokalnoj cesti  31130, koja povezuje  Strmac Pribićki – Svrževo – Rude Pribićke - Gračac Slavetićki i Pećno.

Prema viđenom na terenu i prema riječima izvođača radova, radovi su u završnoj fazi, naime grubi građevinski radovi i odvodnja podzemne vode su gotovo završeni.

Preostaje još postavljanje betonskih kanalica i betonskih rubnjaka za kontrolu površinske vode, te nakon stabilizacije terena i završno presvlačenje asfaltnim slojem.

Više...
 
PREDSTAVNICI HEP-a OBIŠLI RASKLOPIŠTE JEZERINE
Petak, 24 Studeni 2017 20:50

U petak, 24. studenoga ovlašteni predstavnici HEP-a Karlovac obišli su objekat rasklopišta Jezerine.

Svrha obilaska bila je utvrditi stanje i potrebne daljnje korake da se rasklopište do kraja dovrši, opremi potrebnom opremom i pusti u pogon.

Navedeni radovi će započeti tokom idućega tjedna.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 157