Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST HEP-a POGONA OZALJ
Petak, 06 Travanj 2018 20:52

HEP  Ozalj obavještava da će zbog planiranih radova (funkcionalnih ispitivanja) u HE OZALJ, u srijedu 11.4.2018., od 9 – 14 h, biti povremenih prekida opskrbe električnom energijom na cijelom području Terenske jedinice Ozalj, pa tako i na području općine  Krašić.
 
Hvala na razumijevanju!

 
SRETAN USKRS
Nedjelja, 01 Travanj 2018 01:13

Svim mještankama i mještanima općine Krašić čestitamo najveći kršćanski blagdan, te želimo Sretan i blagoslovljen Uskrs!


 
UDRUGA VINARA, VINOGRADARA I VOĆARA 'DOLINA KARDINALA' ODRŽALA GODIŠNJU SKUPŠTINU
Utorak, 27 Ožujak 2018 21:32

U ponedjeljak, 26. ožujka Udruga vinara, vinogradara i voćara 'Dolina kardinala' održala je 2. po redu redovnu godišnju skupštinu. Prihvaćena su izvješća o radu za 2017. godinu, te usvojeni planovi rada i financijski plan za naredno razdoblje.


Nakon skupštine održana je i špijunaža vina prošlogodišnje berbe, a svoja zapažanja, pohvale i nedostatke iznosio je enolog Goran Marmilić.

Na kraju špijunaže zaključak je da su kušana vina vrlo dobra i da će krašićka vina na ocjenjivanjima polučiti vrhunske rezultate.

Više...
 
ZAPOČEO PROLJETNI DIO PRVENSTVA NOGOMETAŠIMA
Ponedjeljak, 26 Ožujak 2018 21:48

U nedjelju, 18. ožujka započeo je proljetni dio sezone za nogometaše koji se natječu u 1. Županijskoj ligi Zapad.

Tako su nogometaši Nogometnoga kluba Krašić prvu utakmicu proljetnoga dijela odigrali u gostima kod  Kraljevog Vrha i pobijedili 2:1. Drugu utakmicu odigrali su u Krašiću, 25. ožujka  protiv Mladosti Luke i odnijeli pobjedu  4:1.
Nogometašima Pribića i 'Mladosti' iz Brezarića koji nastupaju u 2. Županijskj ligi Zapad prvenstvo počinje idućega vikenda.

Više...
 
LU 'FAZAN' KRAŠIĆ ODRŽALA IZBORNU SKUPŠTINU
Nedjelja, 25 Ožujak 2018 10:16

U subotu, 24. ožujka Lovačka udruga 'Fazan' Krašić održala je 83. redovnu godišnju skupštinu, koja je bila ujedno i izborna.

Nakon usvajanja svih izvješća za proteklu godinu i donošenja planova za naredno razdoblje, uslijedile su točke dnevnoga reda sa izborom vodstva za naredno četverogodišnje razdoblje.

Za predsjednika udruge izabran je dosadašnji predsjednik Miljenko Jezerinac, tajnika Mario Labudović,a lovnika Danijel Kosić.

Na skupštini su dodijeljena i godišnja priznanja, Lovačko odlikovanje 3. reda Hrvatskog lovačkog saveza gospodinu Miljenku Jezerinac, priznanja zaslužnim lovcima udruge Ivanu Jarnečić, Josipu Puškar, Branku Puškar, Josipu Brnić, Darku Milašinčić i Miji Petković.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 165