Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Proračun


Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
VJERONAUČNA OLIMPIJADA
Petak, 02 Veljača 2018 10:02

U srijedu 31. siječnja 2018. godine naša škola bila je domaćin ovogodišnjeg županijskog natjecanje iz vjeronauka. Na natjecanju je sudjelovalo 76 učenika  iz 19 osnovnih škola i 20 učenika iz pet srednjih škola Zagrebačke županije koje pripadaju Zagrebačkoj nadbiskupiji. Pobjedničke ekipe sa županijskog (međuškolskog) natjecanja bit će pozvane na nadbiskupijsko (međužupanijsko) natjecanje, koje će se u organizaciji Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk održati 27. veljače 2018. godine u Zagrebu. 

Tema vjeronaučne olimpijade bila je „Kršćani na putu dijaloga“.  Prošle godine obilježili smo 500 godina od početka reformacije, to je bila prigoda da se učenici kroz učenje i natjecanje, pobliže upoznaju s dijalogom među kršćanima. Drugi vatikanski koncil donio je načela i stavove u kojima se naglašava dijalog ljubavi i obraćenje srca. U našu školu idu i katolici istočnog obreda te se možemo pohvaliti upravo dijalogom ljubavi i zajedništva kao i sam blaženik Alojzije Stepinac.

Za vrijeme dok je stručno povjerenstvo ispravljalo testove, učenici i mentori posjetili su župnu crkvu Presvetog Trojstva i spomen sobe blaženog Alojzija Stepinca  u Krašiću gdje ih je dočekao i ugostio župnik Ivan Vuček i varaždinski biskup Josip Mrzljak. 

Čestitamo pobjednicima iz OŠ Antuna Augustinčića iz Zaprešića zajedno s njihovim mentorom Ilijom Nikolićem te pobjednicima iz  SŠ Gimnazije Velika Gorica s njihovom mentoricom Natašom Čurić.

Možemo se pohvaliti da smo bili izvrsni i gostoljubivi domaćini te se radujemo budućim natjecanjima i susretima.

Više...
 
ODRŽANA 7. SJEDNICA OPĆINSKOGA VIJEĆA
Četvrtak, 01 Veljača 2018 22:03

U srijedu je održana 7. sjednica općinskoga vijeća općine Krašić na kojoj je najznačajnija točka dnevnoga reda bila donošenje Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području općine Krašić, prema Uredbi Vlada RH o gospodarenju otpadom koja je stupila na snagu 01. studenog 2017. godine.

Također usvojene su Statutarna Odluka o izmjenama i dopunama Statuta općine Krašić i Poslovnička Odluka o izmjenama i dopunama Poslovnika općinskoga vijeća općine Krašić vezano uz izmjene i dopune Zakona o područnoj (regionalnoj) i lokalnoj upravi i samoupravi.

 
DVD KRAŠIĆ ODRŽALO GODIŠNJU SKUPŠTINU
Nedjelja, 28 Siječanj 2018 18:31

Dobrovoljno vatrogasno društvo Krašić u vatrogasnome domu u subotu održalo je 123. redovnu programsku skupštinu.

Na skupštini su jednoglasno usvojena izvješća za prethodnu 2017. godinu, a svakako najvažnije je krajem godine realizirana nabavka novije autocisterne od 7 tisuća litara za potrebe Vatrogasne zajednice općine.

Skupštinu su svojim dolaskom uveličali predstavnici brojnih prijateljskih društava, vatrogasna društva sa područja općine na čelu sa zapovjednikom Vatrogasne zajednice općine Krašić, te načelnik općine Krašić.

Više...
 
NAČELNIK POSJETIO OBITELJ ĆUK
Nedjelja, 28 Siječanj 2018 12:31

Načelnik općine Krašić posjetio je obitelj Ćuk iz Krupača i uz srdačne čestitke zaželio je obitelji puno sreće i božjeg blagoslova za njih i njihovu djecu, jer su ovih dana dočekali i peto dijete u svojoj obitelji.

Malena Katarina i majka ovoga tjedna otpuštene su iz rodilišta u Karlovcu te su stigle svojoj kući.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-a, POGON OZALJ
Utorak, 23 Siječanj 2018 15:55

Hrvatska elektroprivreda, pogon Ozalj  obavještava korisnike na području općine Krašić da će zbog planiranih radova (funkcionalnih ispitivanja) u HE OZALJ, u petak 26.1.2018., od 9 – 15 h, biti povremenih prekida opskrbe električnom energijom na cijelom području Terenske jedinice Ozalj.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 160