Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
POTPISAN UGOVOR O NABAVCI BESPLATNIH UDŽBENIKA ZA SVE OSNOVNOŠKOLCE
Ponedjeljak, 04 Lipanj 2018 14:07

U ponedjeljak, 04. lipnja u Zagrebačkoj županiji potpisan ugovor je između županije, općine Krašić i Osnovne škole 'Kardinala Alojzija Stepinca' za nabavku udžbenika za sve učenike koji pohađaju Osnovnu školu.

Po navedenom sporazumu sve učenike prvog dana školske godine 2018./2019. u školskim klupama dočekati će besplatni udžbenici. Cijena udžbenika razlikuje se za svaki razred, a prema sporazumu zagrebačka županija sufinancirati će fiksni iznos od 470 kuna po učeniku, dok će općina osigurati ostataka sredstava u skladu sa svojim proračunskim mogućnostima.

Za sve škole kojima je osnivač županija postupak javne nabave provoditi će same škole, odnosno za područje općine Krašić škola 'Kardinala Alojzija Stepinca'.

Novu školsku godinu Osnovnu školu 'kardinala Alojzija Stepinca' prema raspoloživim podaci pohađati će 191 redovitih učenika. U ime općine ugovor je potpisao načelnik općine Petković Fajnik, a u ime škole ravnateljica Helena  Beketić.

Više...
 
PREDSTAVLJENA KNJIGA ZDENKA VUKOVIĆA, "ISTINE I LAŽI O JASTREBARSKOM"
Ponedjeljak, 04 Lipanj 2018 12:39

U Jastrebarskom je u subotu predstavljena knjiga Zdenka Vukovića Cene Istine i laži o Jastrebarskom.

U knjizi je napisana analiza vremena tokom II. svjetskog rata vezano prije svega uz tzv. dječji logor ili prihvatilište za Kozaračku djecu u Jastrebarskom. Jedan dio knjige govori i o stratištu Jaskanaca u šumi Gović.

O knjizi su osim autora govorili u ime nakladnika predsjednik Udruge policije branitelja gospodin Hodak, profesor Ive Karača, akademik Josip Pečarić, Roman Leljak i gospodin Vukić.

Više...
 
KRAŠIĆKE MAŽORETKINJE OSTVARILE SJAJNE REZULTATE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU
Nedjelja, 20 Svibanj 2018 20:23

Na protekloga vikenda u Rovinju održanom Državnom prvenstvu u mažoret plesu Krašićke maožoretkinje ostvarile su sjajne rezultate.

U kategoriji kadetkinja zauzele su izvrsno treće mjesto i osvojile brončano odličje, dok su seniorke zauzele drugo mjesto i osvojile srebrno odličje.

Najbolji su to do sada ostvareni rezultati Krašićkih mažoretkinja od kada samostalno nastupaju i tako sjajno prezentiraju našu općinu, pa možemo kazati i šire područje. Dokazale su da se veliki trud, želja i puno slobodnog vremena posvećenog treninzima itekako isplati.

Povodom ostvarenih rezultata i ukupnog djelovanja na promociji općine u petak, 18. svibnja svečano su zajedno sa upravom primljene u općinskoj vijećnici od strane načelnika općine Krašić, koji im je osobno čestitao na svemu postignutom, te njihovoj predsjednici uručio prigodan dar. 

Više...
 
REVITALIZACIJA NERAZVRSTANIH CESTA U OPĆINI
Nedjelja, 20 Svibanj 2018 00:26

Proteklih dana dovršava se uređenje i asfaltiranje nerazvrstanih cesta u našoj općini.

Dovršeno je asfaltiranje spojne ceste Pribić Crkveni - Kostel Pribićki kod groblja Pribić, potom dionice ceste u Brleniću i Krašiću-Ćuki.

Ukupno će biti novouređeno gotovo 1,4 km prometnica, a vrijednost ugovorenih radova iznosi 400-njak tisuća kuna i tokom idućih dana radovi na uređenju bankina bi trebali biti dovršeni.

Više...
 
BRATSKA OPĆINA ŠENKOVEC PROSLAVILA SVOJ DAN
Subota, 19 Svibanj 2018 11:07

U petak, 18. svibnja bratska općina Šenkovec svečanom sjednicom vijeća proslavila je svoj dan.

Općina je osnovana 1997. godine, dakle prije 21 godine, a zaštitnik općine je Sveta Jelena Križarica.

U ime općine Krašić sjednici je nazočio načelnik općine Josip Petković Fajnik.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 168