Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Proračun


Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETA
Petak, 02 Ožujak 2018 16:47

Općina  Krašić obavještava mještane i sve sudionike u prometu da će u subotu, 03. ožujka biti zatvoren za sav promet središnji trgu u Krašiću u vremenu od 08:00  -  12:00  sati.
Molimo obavezno koristiti obilazne pravce za Vrhovac, Prekrižje i Vivodinu samo zapadnom obilaznicom, te prema Pribiću i Žumberku istočnom obilaznicom centra Krašića.

 
DAN CIVILNE ZAŠTITE
Četvrtak, 01 Ožujak 2018 21:27

01. ožujka obilježava se Međunarodni dan civilne zaštite, kada je 1990. godine Generalna skupština UN proglasila Svjetski dan civilne zaštite.

Civilna zaštita u Republici Hrvatskoj ima dugu tradiciju, znatno duže nego druge države na području Srednje i Jugoistočne Europe. Već tamo 1932. godine u Zagrebu djeluje Gradski odbor za civilnu zaštitu koji je bio idejni začetnik planiranja i izgradnje Škole civilne zaštite Grada Zagreba, Ksaverska cesta, koju je 28. veljače 1938. godine svečano otvorio i blagoslovio blaženi kardinal Alojzije Stepinac.
Ove godine obilježava se dakle i okrugla 80-ta godišnjica otvaranja Škole civilne zaštite u Gradu Zagrebu.

 
OBILAZAK STARIJIH NA PEĆNU
Srijeda, 28 Veljača 2018 22:41

Danas su predstavnici općine zajedno sa Crvenim križem Jastrebarsko obišli najudaljenije i najizoliranije mještane na području općine u snijegom zametenom Pećnu.

Tom prilikom su im dostavljene živižne namirnice, očišćen snijeg na ulazu i popunjeno spremište drvima, a najvažnije svakako da se nakon cjelodnevnoga truda uspjelo probiti velike snježne zapuhe na gotovo cijeloj dionici od Svrževa do Pećna.

I ostali brojni dijelovi općine su očišćeni od novih zapuha za što je zaslužna zimska služba, tako da su ceste prohodne i vjerujemo vrlo brzo i potpuno čiste, jer je najavljeno zatopljenje vremena.

Više...
 
JUDAŠI DOBILI NOVU OPREMU
Srijeda, 28 Veljača 2018 21:50

Na redovitom treningu, koji se održava ponedjeljkom u sportskoj dvorani u Krašiću, članice i članovi judo kluba dobili su zahvaljujući treneru i dobrim ljudima novu vrijednu opremu sa logom kluba.

Radi se o novim torbama i majicama kratkih rukava.

Više...
 
KUD JOSIP TORBAR ODRŽAO SKUPŠTINU
Utorak, 27 Veljača 2018 21:21

U nedjelju, 25. veljače Kulturno-umjetničko društvo 'Josip Torbar' održalo je 24. po redu redovnu godišnju skupštinu.
Podnesena su i usvojena godišnja izvješća za prethodnu godinu, te usvojeni planovi rada za naredno razdoblje.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 162