Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
POZIV ZA ISKAZ INTERESA
Četvrtak, 15 Studeni 2018 21:57

Zagrebačka županija poziva na suradnju i iskaz interesa za poljoprivrednike s područja općine  da popune „Anketu o iskazu interesa poljoprivrednog gospodarstva za navodnjavanjem poljoprivrednih površina u Zagrebačkoj županiji“ (Anketa je u privitku), te popunjenu anketu dostave na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb.
 
Za dodatne informacije može se kontaktirati: tel: 01/6009-426; 01/6009-413; fax: 01/6009-474,  E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
Popunjavanjem Ankete i dostavom iste omogućit će se pokretanje pilot projekta „Navodnjavanje poljoprivrednih površina u Zagrebačkoj županiji.
Uključivanjem u pilot projekt navodnjavanja poljoprivrednici imaju mogućnost besplatnog dobivanja potrebne infrastrukture za navodnjavanje do svoje proizvodne parcele.
 
Anketu mogu popuniti sva poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Zagrebačkoj županiji bez obzira na veličinu i vrstu poljoprivredne proizvodnje.
Poželjno je na jednom proizvodnom području pronaći interes za navodnjavanjem na barem 200 ha poljoprivrednih površina, te tako omogućiti nužne preduvjete za stvaranje većeg i sigurnijeg dohotka poljoprivrednicima i svim stanovnicima našeg ruralnog područja.

Preuzmite anketu.

 
ODRŽAN 19. JUDO KUP U JASTREBARSKOM
Utorak, 13 Studeni 2018 09:52

Protekloga vikenda održan je u Jastrebarskom tradicionalni 19. po redu Judo kup u organizaciji Judo kluba Jastrebarsko.

Okupio se veliki broj sudionika, brojka od 575 natjecatelja i 35 klubova dovoljno govori da se radilo o velikom turniru. Predstavnici Judo kluba Jastrebarsko ostvarili su vrlo dobre rezultate, pa tako i članice i članovi sa područja općine Krašić, koji su osvojili  ukupno 9 medalja.

U kategoriji U8, prvo mjesto je osvojio Matej Kuharić, drugo Josip Petković Fajnik, te tri treća mjesta Kristijan Kovačić, Lara Šimatić i Marko Malezija. 

U kategoriji  U10 Luka Ribarić je osvojio 2. mjesto, a Lana Ribarić 5. mjesto. 

U kategoriji  U12  Maria Petković Fajnik osvojila je 3. mjesto, dok su Petra Malezija i Paola Kuharić osvojile peta mjesta. Kod kategorije  U14 Gabrijela Stepinac osvojila je drugo mjesto, a kod kategorije  U16  Iva Žalac   treće mjesto, dok su Sven Kovačić i Mihael Matko osvojili sedma mjesta.

Uskoro ih očekuju novi nastupi, jedan od prvih biti će Županijsko natjecanje.

Više...
 
EDUKACIJA ŠEĆERNIH BOLESNIKA 'ŽIVOT S DIJABETESOM'
Ponedjeljak, 12 Studeni 2018 13:40

Prošloga tjedna u organizaciji Dijabetičkoga društva Jastrebarsko u općinskoj vijećnici održano je edukativno predavanje za članice i članove društva sa područja općine. Predavanje je održala doktorica Mach iz Hrvatskoga saveza dijabetičkih udruga.

Govorilo se o zdravom načinu života, samokontroli, tjelesnoj aktivnosti, zdravoj prehrani, njezi zdravlja i sl.

Također bilo je riječi o kontroli razine šećera u krvi, visokom krvnom tlaku, povišenom LDL-u ili niskom HDL-u, kako pomoći članu obitelji sa šećernom bolesti i sl. Sve vezano organizirano je u povodu Svjetskog dana šećerne bolesti koji se obilježava 14.studenoga. 

Više...
 
PROSLAVA SV.HUBERTA, ZAŠTITNIKA LOVACA I LOVA
Nedjelja, 04 Studeni 2018 13:18

U subotu je diljem lijepe naše obilježen dan lovaca i lovkinja, dan lova, dan kada se slavi njihov zaštitnik Sveti Hubert.
Tako su i lovci Lovačke udruge 'Fazan' Krašić misnim slavljem u Crkvi Presvetoga trojstva i zajedničkom večerom u lovačkoj kući obilježili dan svojega zaštitnika. U nedjelju ih očekuje redovan lovni dan.

Više...
 
BLAGDAN SVIH SVETIH


 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 174