Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
U PRIBIĆU OBILJEŽENA 100. GODIŠNJICA ROĐENJA KARDINALA KUHARIĆA
Nedjelja, 28 Travanj 2019 21:41

U subotu, 27. travnja u Vatrogasnome domu u Pribiću bilo je svečano. U godini kardinala Kuharića u organizaciji Ogranka Matice Hrvatske, općine Krašić i župe Svetog Siksta pape povodom obilježavanja 100. godišnjice rođenja kardinala Franje Kuharića u njegovom Pribiću i općini Krašić održana je hrvatska premijera filma 'Hrvati i Australija' redatelja Jakova Sedlara, scenarista Nine Škrabea. Osim samih autora o filmu je govorio i mons. Stjepan Baloban.

Nakon filma svečano je predstavljena i najnovija pjesma Josipa 'Jože' Bakalasa posvećena kardinalu Kuhariću, znakovitog naslova 'Bog je ljubav'. Osim autora gospodina Bakalasa o njegim pjesmama govorili su njegovi prijatelji i posebna gošća večeri Smiljka Bencek, popularna Regica iz legendarnih Gruntovčana.

Brojne mještane i goste u ime općine je pozdravio načelnik općine Krašić, a osim pjevačkog društva 'Javor', goste je svojom pjesmom i glazbom razveselila obitelj Lovretin.

Više...
 
POZIV
Srijeda, 24 Travanj 2019 21:05

U povodu 100.godišnjice rođenja blagopokojnoga kardinala Franje Kuharića pozivamo Vas na svečano predstavljanje filma o kardinalu Kuhariću, autora Jakova Sedlara i predstavljanje novoga singla „Bog je ljubav“, autora Josipa ‘Jože’ Bakalasa.

SUBOTA 27.04.2019.GODINE
Vatrogasni dom Pribić, početak u 19:30 sati

FILM „Hrvati i Australija“ redatelja Jakova Sedlara
PJESMA „Bog je ljubav“ autora: Josipa Bakalasa.

ORGANIZATORI: Matica Hrvatska Ogranak Jastrebarsko
Općina Krašić
Župa Svetog Siksta

GOST VEČERI : SMILJKA BENCET – REGICA

 
PROSLAVLJENA 100. GODIŠNJICA KRŠTENJA KARDINALA FRANJE KUHARIĆA U RODNOJ ŽUPI SV. SIKSTA PAPE U PRIBIĆU
Utorak, 23 Travanj 2019 20:57

U ponedjeljak, 22. travnja 2019. godine obilježena je 100. godišnjica od krštenja blagopokojnog kardinala Franje Kuharića u njegovoj rodnoj župi Svetoga Siksta Pape u Crkvenom Pribiću.
Svečano misno slavlje predvodio je vlč. mr. Tomislav Hačko – koordinator trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije u koncelebraciju više svećenika, među ostalima mons.dr. Juraja Batelje, postulatora kauze za njegovo proglašenje blaženim i svetim. Veliki broj vjernika okupilo se u njegovom rodnom Pribiću s nadom moleći da će uskoro biti proglašen blaženim.

Svečano će i posebno biti u Vatrogasnome domu u Pribiću kada će kardinalu u čast, za 100. rođendan  iduće  subote 27. travnja 2019. u 19:30 sati biti svečano i  premijerno predstavljen i prikazan  film o kardinalu Kuhariću, autora  Jakova Sedlara, te predstavljanje novoga singla  „Bog je ljubav“ pjesme također posvećene njemu, autora  Josipa 'Jože' Bakalasa.

Više...
 
Sretan Uskrs

Sretan i blagoslovljen Uskrs svim žiteljima općine Krašić, kao i susjednih općina i gradova žele načelnik općine Krašić i njegov zamjenik te općinsko vijeće općine. 

Neka u svima najveći kršćanski blagdan probudi nadu, vjeru i ljubav koje su jedini siguran i čvrst oslonac na svakodnevnim nam putevima.


 
ODRŽANO ŽUPANIJSKO NATJECANJE 'SIGURNO U PROMETU'
Subota, 20 Travanj 2019 16:33

U četvrtak, 18. travnja u Osnovnoj školi kardinala Alojzija Stepinca Krašić održano je županijsko natjecanje učenika i učenica, točnije po dva predstavnika najboljih u znanju i spretnosti u vožnji bicikla na poligonu iz svake Osnovne škole.

Najbolja dva dječaka i dvije djevojčice nastupiti će na državnom natjecanju 'Sigurno u prometu'. Organizator uz domaćina natjecanja, Osnovnu školu bio je HAK  Autoklub Jastrebarsko, a nakon pozdravnih govora natjecanje je otvorio načelnik općine Krašić.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 187