Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Proračun


Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
SRETAN USKRS
Nedjelja, 01 Travanj 2018 01:13

Svim mještankama i mještanima općine Krašić čestitamo najveći kršćanski blagdan, te želimo Sretan i blagoslovljen Uskrs!


 
UDRUGA VINARA, VINOGRADARA I VOĆARA 'DOLINA KARDINALA' ODRŽALA GODIŠNJU SKUPŠTINU
Utorak, 27 Ožujak 2018 21:32

U ponedjeljak, 26. ožujka Udruga vinara, vinogradara i voćara 'Dolina kardinala' održala je 2. po redu redovnu godišnju skupštinu. Prihvaćena su izvješća o radu za 2017. godinu, te usvojeni planovi rada i financijski plan za naredno razdoblje.


Nakon skupštine održana je i špijunaža vina prošlogodišnje berbe, a svoja zapažanja, pohvale i nedostatke iznosio je enolog Goran Marmilić.

Na kraju špijunaže zaključak je da su kušana vina vrlo dobra i da će krašićka vina na ocjenjivanjima polučiti vrhunske rezultate.

Više...
 
ZAPOČEO PROLJETNI DIO PRVENSTVA NOGOMETAŠIMA
Ponedjeljak, 26 Ožujak 2018 21:48

U nedjelju, 18. ožujka započeo je proljetni dio sezone za nogometaše koji se natječu u 1. Županijskoj ligi Zapad.

Tako su nogometaši Nogometnoga kluba Krašić prvu utakmicu proljetnoga dijela odigrali u gostima kod  Kraljevog Vrha i pobijedili 2:1. Drugu utakmicu odigrali su u Krašiću, 25. ožujka  protiv Mladosti Luke i odnijeli pobjedu  4:1.
Nogometašima Pribića i 'Mladosti' iz Brezarića koji nastupaju u 2. Županijskj ligi Zapad prvenstvo počinje idućega vikenda.

Više...
 
LU 'FAZAN' KRAŠIĆ ODRŽALA IZBORNU SKUPŠTINU
Nedjelja, 25 Ožujak 2018 10:16

U subotu, 24. ožujka Lovačka udruga 'Fazan' Krašić održala je 83. redovnu godišnju skupštinu, koja je bila ujedno i izborna.

Nakon usvajanja svih izvješća za proteklu godinu i donošenja planova za naredno razdoblje, uslijedile su točke dnevnoga reda sa izborom vodstva za naredno četverogodišnje razdoblje.

Za predsjednika udruge izabran je dosadašnji predsjednik Miljenko Jezerinac, tajnika Mario Labudović,a lovnika Danijel Kosić.

Na skupštini su dodijeljena i godišnja priznanja, Lovačko odlikovanje 3. reda Hrvatskog lovačkog saveza gospodinu Miljenku Jezerinac, priznanja zaslužnim lovcima udruge Ivanu Jarnečić, Josipu Puškar, Branku Puškar, Josipu Brnić, Darku Milašinčić i Miji Petković.

Više...
 
ŽUPAN KOŽIĆ PUSTIO U RAD NOVO VODOCRPILIŠTE
Petak, 23 Ožujak 2018 21:52

U četvrtak, 22. ožujka župan Zagrebačke županije mr.sc. Stjepan Kožić službeno je pustio u rad novouređeno vodocrpilište u Puškarovom Jarku.

Novi bunar dubine 80 m koji je spojen na novi visokotlačni cjevovod i kroz kojega se voda pumpa u vodospremu Okrug kapaciteta je do 12 l/sec pitke vode, što je i više nego dovoljno za trenutne potrebe vodoopskrbe općine.

Vrijednost navedene investicije sa dokumentacijom iznosi 650 tisuća kuna,a Zagrebačka županija je izdvojila za sufinanciranje ove iznimno važne kapitalne investicije preko pola milijuna kuna.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 162