Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
RADOVI NA SPAJANJU NOVOGA ZDENCA PRIVODE SE KRAJU
Srijeda, 18 Listopad 2017 09:52

Radovi na spajanju novoga zdenca na crpilištu u Puškarovome Jarku uspješno se privode kraju.

Građevinski dio radova na ovoj uistinu kapitalnoj investiciji i jednoj od najvažnijih investicija u 24. godine općine Krašić gotovo su završeni.

Nakon izgradnje objekta, betonskih zidova i ugradnje rubnjaka dovršava se postavljanje nove ograde oko 1 . zone sanitarne zaštite i uređenje zelenih površina, a ovih dana slijedi još postaviti novu visokotlačnu pumpu i elektroniku kako bi kroz novospojeni tlačni cjevovod plasirali vodu sa dubine od  80 metara. Gradilište u Puškarovome Jarku obišao je i načelnik općine Petković Fajnik zajedno sa izvođačem radova.

Više...
 
DAN NEOVISNOSTI RH

Svim sumještankama i sumještanima, te svim hrvaticama i hrvatima u ime općine Krašić i svoje osobno čestitam Dan neovisnosti domovine Hrvatske.

Načelnik općine Krašić

Više...
 
TRADICIONALNO DRUŽENJE VATROGASACA U KRAŠIĆU
Subota, 07 Listopad 2017 19:56

U subotu, 07. listopada DVD Krašić ugostio je svoja prijateljska društva iz Ravne Gore i Kočevja iz Slovenije. Ove godine je DVD Krašić drugi je puta domaćin, a prvi puta ovakvo je druženje na inicijativu DVD-a Ravna Gora održano 2013. godine upravo u Krašiću i od tada se tradicionalno održava svaki puta kod drugog društva, a osim navedenih društava još su uključena i dobrovoljno društva iz Pule i Donje Kupčine.

Nakon dolaska u Krašić, vatrogasce i njihove goste primio je načelnik općine Krašić u općinskoj vijećnici, potom su posjetili rodnu kuću kardinala Stepinca u Brezariću, vidikovac u Loviću Prekriškom, te potom vinski podrum gospodina Rajakovića u Krašiću.

Više...
 
OSPOSOBLJAVANJE ČELNIKA JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE U SUSTAVU CIVILNE ZAŠTITE
Četvrtak, 05 Listopad 2017 19:47

U srijedu, 04. listopada u Učilištu vatrogastva, zaštite i spašavanja u Zagrebu održano je osposobljavanje čelnika jedinica lokalne i regionalne samouprave sa područja Zagrebačke županije.

Osposobljavanje su proveli službenici Državne uprave, a poduka se odnosila na: Sustav civilne zaštite, Planske aktivnosti u sustavu civilne zaštite i izgradnja kapaciteta za djelovanje, Rukovođenje i koordinacija operativnih snaga, Osnove kriznog upravljanja, Odnosi s javnošću, Psihološki aspekti ponašanja u kriznim situacijama i Studija slučaja.

Osposobljavanju je prisustvovao načelnik općine Krašić.

Više...
 
ODRŽANI DANI KRUHA NA SREDIŠNJEM TRGU U KRAŠIĆU
Ponedjeljak, 02 Listopad 2017 19:46

U nedjelju 01. listopada na središnjem trgu u organizaciji Turističke zajednice općine Krašić održana je tradicionalna manifestacija ‘Dani kruha’ zahvala za plodove naših njiva i plodove rada vrijednih ljudi.

Manifestacija se uvijek održava početkom mjeseca listopada, kao slavljenje i zahvala za plodove naših njiva i rada vrijednih ljudi, zemljoradnika, te također kao podsjetnik na 03. listopada 1998. godine kada je kardinal Alojzije Stepinac na Mariji Bistrici proglašen blaženim od Svetog pape Ivana Pavla  II.

Na ovogodišnjoj manifestaciji su sudjelovali učitelji i učenici iz Osnovne škole kardinala Alojzija Stepinac i učeničke zadruge 'Pčelica', članice i članovi KUD-a 'Josip Torbar', Krašićke mažoretkinje, udruga 'Brezarske švelje' iz Breazrića, MED Jarnečić iz Krupača, vinar Barundić-Špoljar iz Brezarića, te licitari.

Prije blagoslova plodova na trgu kod jutarnje Svete mise, u crkvi Presvetoga trojstva povodom početka nove školske godine blagoslovljeni su učenici prvoga razreda i ostali prisutni učenici, te njihovi učitelji.
Nakon svečanog blagoslova prisutne su svojim nastupima  na trgu razveselili pjesmom i plesom mladi članovi KUD-a Josip Torbar, a nakon njih i Krašićke mažoretkinje.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 150