Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM


Trgov. dr. u vlasništvu Općine Krašić


Proračun

Javna nabava

Udruge

Financ. polit. stran. i nezav. vijeć.u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽAN ZAJEDNIČKI SASTANAK STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE SA PODRUČJA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Subota, 29 Kolovoz 2020 12:01

U četvrtak, 27. kolovoza Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije organizirao je zajednički sastanak sa svim stožerima civilne zaštite općina i gradova. Glavna tema sastanka je trenutna epidemiološka situacija vezana uz korona virus, nepovoljni razvoj događanja vezano uz značajan broj novo zaraženih, kao i načini i koraci koje je potrebno poduzeti da se isti stavi pod kontrolu.
Priprema za provođenje mjera zaštite i posebno sa osvrtom na početka nove školske godine u našim osnovnim i srednjim školama u kojima će na početku biti osigurane po dvije pamučne zaštitne maskice za svakoga učenika.
Ravnatelji škola dužni su organizirati i prilagoditi najsigurniji način prijevoza učenika i odvijanje nastave u školama, a ukoliko je potrebno dužni su zatražiti pomoć nadležnih Stožera civilne zaštite. Nova školska godina prema rasporedu započinje  07.09.2020.

Više...
 
DOBROVOLJNO DARIVANJE KRVI
Subota, 29 Kolovoz 2020 11:59

U srijedu, 26. kolovoza je u Vatrogasnome domu u Krašiću  GD  Crvenoga križa Jastrebarsko organiziralo je akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Ukupno je pristupilo  28 dobrovoljnih darivatelja, a prikupljeno je 17 dragocjenih doza krvi. Obično su akcije dobrovoljnoga darivanja  svaka tri mjeseca u općini Krašić ili četiri puta godišnje. Hvala svim darivateljima.

Više...
 
POZIV RODITELJIMA OSNOVNOŠKOLACA SA PODRUČJA OPĆINE KRAŠIĆ
Utorak, 18 Kolovoz 2020 13:30

Općina Krašić podsjeća i poziva sve roditelje djece sa područja općine koja pohađaju Osnovnu školu da se jave sa popunjenim zahtjevom za sufinanciranje nabavke pomoćnih radnih materijala za školsku godinu  2020./2021. Općina Krašić će prema Zaključku načelnika općine od  29.srpnja sufinancirati nabavku pomoćnih radnih materijala za  učenike  I.-IV.razreda  sa 200,00 kuna  te   V.-VIII. razreda  sa  400,00  kuna po učeniku.

Zahtjev za (roditelje) sufinanciranje  pomoćnih radnih materijala se nalazi u prilogu
. Isti se može podnijeti osobno u općini ili putem elektronske pošte uz skenirane tražene dokumente na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
OBILJEŽENA 29.GODIŠNJICA PRVOG POSTROJAVANJA 61.SAMOSTALNE BOJNE ZNG RH U VRANOV DOLU
Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2020 14:27

U nedjelju, 16. kolovoza u Vranov  Dolu kraj Jastrebarskoga polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća obilježena je 29. godišnjica od prvog postrojavanja 61. samostalne boje  Zbora narodne garde Republike  Hrvatske.
Iskazana je zahvala svima onima koji su se prije  29. godina odazvali i stavili na raspolaganje domovini i stvaranju Hrvatske vojske, kao i svim preminulim hrvatskim braniteljima i žrtvama Domovinskoga rata.

Više...
 
POTPISANI UGOVORI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM
Nedjelja, 16 Kolovoz 2020 13:10

Protekloga tjedna načelnik općine posjetio je Zagrebačku županiju kako bi potpisao dva ugovora koja su na temelju ovogodišnjih javnih poziva odobrena općini. Radi se o sredstvima kapitalne potpore za izgradnju i uređenje komunalne infrastrukture, koja će se utrošiti na uređenje i revitalizaciju nerazvrstanih cesta na području općine.

Drugi ugovor odnosi se na sredstva namjenjena kao pomoć općinama koje spadaju u prvu do četvrtu skupinu razvijenosti,a odnosi se na sufinanciranje predškolskog odgoja i obrazovanja na području općine Krašić. Ukupna vrijednost potpisanih ugovora iznosi 538 tisuća  kuna za tekuću godinu.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 222