Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
ZAVRŠENO UREĐENJE NERAZVRSTANE CESTE JEZERINE – CAREVA DRAGA – LOVIĆ PREKRIŠKI
Nedjelja, 09 Prosinac 2018 16:34

Ovoga tjedna završeni su radovi na pojačanom održavanju nerazvrstane spojne ceste od Jezerina do Careve Drage, te dalje do Lovića Prekriškog na području susjednog grada Ozlja. Ukupna dužina navedene prometnice je 2.200 m, od čega je 1.200 m na području općine Krašić.

Prometnica je uređena uz pomoć Savjetodavne službe, podružnica Karlovac iz sredstava fonda OKFŠ. Navedenom prometnicom puno se skraćuje put od Lovića Prekriškog do Jezerina i dalje prema Krašiću, te će se u bliskoj budućnosti nastojati zajedničkim projektom općine Krašić i Grada Ozlja urediti i cijela dionica kompletno dovršiti postavljanjem asfaltnoga kolnika.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-a, POGON OZALJ
Srijeda, 05 Prosinac 2018 15:41

Obavještavamo Vas da će zbog planiranih radova (funkcionalnih ispitivanja) u HE OZALJ, biti povremenih prekida opskrbe električnom energijom na cijelom području Terenske jedinice Ozalj u sljedećim terminima:
Ponedjeljak 10.12.2018., od 12 – 15 h,
Utorak 11.12.2018., od 9 – 12 h (rezervni termin)

Prekidi u rezervnom terminu (u utorak 11.12.2018.) će se događati ovisno o rezultatima ispitivanja u ponedjeljak, 10.12.2018., i biti će poznati 10.12.2018. poslije 15:00 sati.

Hvala na razumijevanju.

 
RADIONICA – IZRADA STUDIJE 'MASTER PLAN RAZVOJA TURIZMA U DOLINI KARDINALA'
Srijeda, 05 Prosinac 2018 15:27

Prošloga tjedna u Zagrebačkoj županiji održana je završna radionica za izradu studije 'Master plan razvoja turizma u Dolini kardinala'. Svi uključeni u ovu i prijašnje radionicu zaprimili su radnu verziju Studije koja bi trebala biti dovršena do kraja ove godine.

Na radionici su se osim Zagrebačke županije, zamjenika župana gospodina Frankića, načelnika općine Krašić i Turističke zajednice općine bili predstavnici Turističke zajednice Zagrebačke županije, Upravnog odjela za gospodarstvo na čelu sa gospodinom pročelnikom, Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije, katedralni dekanat velečasni Vranešić, Zavod za prostorno uređenje, Upravni odjel za EU fondove, te naravno izrađivači sa Instituta za turizam u Zagrebu, dr.sc. Snježana Boranić Živoder, dr.sc. Zoran Klarić i dr.sc. Goran Kos.

Studija bi trebala biti dovršena do kraja ove godine.

Više...
 
USPJEŠNO ODRŽANO JUDO PRVENSTVO ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Utorak, 04 Prosinac 2018 15:49

U subotu, 01. prosinca u dvorani Osnovne škole kardinala Alojzija Stepinca održano je Judo prvenstvo Zagrebačke županije. Prvenstvo je organizirao Judo savez Zagrebačke županije u suradnji sa Judo klubom Jaska, team Krašić.

Lijepo uređena dvorana bila je i pretijesna za brojne natjecatelje, njihove trenere i roditelje. Ukupno se natjecalo preko 200 djece sa područja cijele županije, a djeca iz našega kluba ostvarila su vrlo dobre rezultate i ukupno 15 medalja.

Ovakvo natjecanje županijske razine bilo je ujedno i generalna proba za 'svjetsko prvenstvo' koje se održava za dva tjedna u Krašiću, a okupiti će judaše sa područja općina Krašić, Pisarovina i Klinča Selo, te grada Jastrebarskog. Zahvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli da se uspješno organizira županijsko Judo prvenstvo u Krašiću.

Više...
 
ŽUPA SV.MIHAELA ARKANĐELA I SV.ANE DOBILA NOVOGA UPRAVITELJA
Nedjelja, 02 Prosinac 2018 18:19

Dekretom nadbiskupa Josipa Bozanića od 26. studenog 2018. godine Rimokatolička župa svetog Mihaela Arkanđela i svete Ane u Gornjem Prekrižju dobila je novoga privremenog upravitelja župe.

Novu dužnost obnašati će upravitelj župe Presvetoga trojstva iz Krašića, velečasni Ivan Vučak uz pomoć velečasnog Ivice Budinšćaka.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 174