Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST LAG-a VALLIS COLAPIS
Četvrtak, 21 Veljača 2019 13:51

LAG  VALLIS  COLAPIS obavještava sve zainteresirane poljoprivrednike koji nisu upoznati kroz radionice da je objavljen novi 2.po redu natječaj LAG-a za poljoprivrednike sa područja koje LAG pokriva. Natječajem je namijenjen za podmjeru  1.1.1. koja je sukladna nacionalnom natječaju 4.2.1. Za pitanja slobodno se obratite stručnim djelatnicima LAG-a putem telefona ili osobno u urede prema potrebi.

LAG Vallis Colapis
Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047/731-400 (kućni 112)
047/731-172 fax.
www.vallis-colapis.hr

 
OBAVIJEST ZA AŽURIRANJE PODATAKA OBVEZNICIMA KOMUNALNE NAKNADE
Ponedjeljak, 18 Veljača 2019 20:17

18.02.2019., Općina Krašić obavještava sve vlasnike, odnosno korisnike nekretnina na području općine, na čijim objektima je došlo do promjene vlasnika odnosno korisnika stambenog ili poslovnog prostora, ili ukoliko je došlo do promjene adrese na kojoj se nalazi nekretnina ili adrese za dostavu pošte da su sve promjene dužni sami i odmah po nastanku prijaviti.
Ukoliko dođe do promjene obveznika korisnika prostora, a o toj promjeni nije obaviještena općina i dalje se obveza plaćanja komunalne naknade vodi na dotadašnjeg obveznika plaćanja sve do trenutka dok se općini ne dostavi dokumentacija na temelju koje je došlo do promjene i na temelju koje se donosi novo rješenje.
U svrhu ažuriranja baze podataka obveznika plaćanja komunalne naknade potrebno je dostaviti jedan od mogućih dokumenata:
-          Kupoprodajni ugovor
-          Darovni  ugovor
-          Vlasnički list  (ZK  izvadak)
-          Rješenje o nasljeđivanju
-          Ugovor o doživotnom uzdržavanju
-          Ugovor o dosmrtnom uzdržavanju
-           Ugovor o zakupu
-           Ugovor o najmu
-          Zapisnik o primopredaji stambenog ili poslovnog prostora
-          Pisani zahtjev za promjenom adrese dostave
 
 Navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti na adresu  Općina  Krašić, Krašić 101, Krašić, urudžbeni zapisnik, 1 kat zgrade, osobno ili poštom, te putem elektronske pošte na adresu: opcina.krasic1image003.pngzg.t-com.hr
Prema Zakonu o komunalnom gospodarstvu obveznik plaćanja komunalne naknade dužan je u zakonskom roku prijaviti svoju obvezu plaćanja komunalne naknade, promjenu obveznika ili bilo koje druge promjene, te je dužan platiti komunalnu naknadu od dana nastanka obveze.

 
ODRŽANA SKUPŠTINA KUD-a 'JOSIP TORBAR'
Nedjelja, 17 Veljača 2019 21:51

Krašić, 17. veljače u općinskoj vijećnici održana je 26. po redu godišnja programska skupština Kulturno-umjetničkog društva 'Josip Torbar'. Skupština je bila ujedno i izborna, jer su provedeni izbori za upražnjena mjesta u upravnom odboru i na čelnim mjestima udruge.

Za novu predsjednicu nakon Matije Benkovića koji je bio predsjednik udruge od 2012. godine, izabrana je dugogodišnja članica KUD-a gospođa Verica Duganić. Uz članice i članove KUD-a skupštini su nazočili roditelji djece, te načelnik općine Petković Fajnik koji je zahvalio dosadašnjem predsjedniku i vodstvu KUD-a na svemu ostvarenom kroz proteklih sedam godina, a novoj predsjednici i cijelom KUD-u puno uspjeha u daljnjemu radu.

Više...
 
ODRŽANA 43. GODIŠNJA SKUPŠTINA NK MLADOST
Nedjelja, 17 Veljača 2019 21:41

Brezarić, 17. veljače u prostorijama Nogometnoga kluba 'Mladost' Brezarić održana je 43. po redu redovna godišnja skupština kluba.

Uprava kluba zajedno sa igračima i stručnim stožerom prezentirala je ostvarene poslovne i sportske rezultate za proteklu godinu, koji su usvojeni. Također usvojeni su planovi rada za naredno jednogodišnje razdoblje, koji uz daljnji rezultatski napredak, predviđaju i radove na postavljanju nove ograde uz igralište.

Skupštinu su osim članova svojim prisustvom pozdravili sponzori i prijatelji kluba, predstavnici Sportske zajednice i načelnik općine Krašić.

Više...
 
ODRŽANA 46. SKUPŠTINA NK KRAŠIĆ
Nedjelja, 17 Veljača 2019 21:30

U subotu, 16. veljače održana je 46. redovna godišnja skupština Nogometnoga kluba Krašić. Bila je to prva redovna skupština koju je organiziralo novo vodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Zdravkom Šimecki.

Prihvaćena su sva izvješća koja se tiču rada i financijskog poslovanja u protekloj godini, koja je bila uspješna u brojnim pogledima, posebno u omasovljenju članstva i uključivanju najmlađih članova u klub. Krašić veliku brigu poklanja upravo kvalitetnom radu i skrbi za najmlađe selekcije, koje su kako je to i istaknuto budućnost nogometnog kluba i Krašića.

U planovima su posebno istaknute i nove značajne investicije u klupske prostorije, uređenje potkrovlja sa manjim fitnes centrom, te osvjetljenje vanjskih terena za mogućnost odigravanja utakmica i u večernjim terminima.

Skupstini su nazočili brojni sadašnji i bivši igrači kluba, treneri, članovi, prijatelji kluba, predstavnici udruga, te sponzori, kao i načelnik općine Krašić i upravitelj župe Krašić.

Pred kraj skupštine podijeljene su zahvalnice najistaknutijim sponzorima i prijateljima kluba.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 180