Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
ANKETA LAG-a VALLIS COLAPIS
Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 19:56

LAG Vallis Colapis provodi anketu u svrhu izmjene Lokalne razvojne strategije, kako bi provedbom izmijenjene LRS zadovoljili stvarne i realne potrebe korisnika za ulaganjima u razvoj gospodarskih djelatnosti na području LAG obuhvata.
Potencijalni prijavitelji na buduće natječaje LAG-a Vallis Colapis pozvani su da ispune anketu u prilogu. Anketu je potrebno ispuniti do 25. ožujka 2019. godine.
 
Anketi je moguće pristupiti putem sljedeće poveznice:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfX_WYWzEUB474PxgIK1CSsPYJ1j3zQQwc0cgfY05ViMAVuBw/viewform?vc=0&c=0&w=1

 
NAČELNIK POSJETIO OBITELJ ŠVALJ
Četvrtak, 28 Veljača 2019 23:00

Načelnik općine Petković Fajnik posjetio je najbrojniju obitelj u općini Krašić. Obitelj Švalj dobila je sedmo dijete, kada je rođen najmlađi sin Viktor. Načelnik je u ime općine izrazio čestitku obitelji na prinovi, iskazao zahvalnost i zaželio cijeloj obitelji svako dobro,te tom prilikom i uručio riješenje kojim se osigurava pomoć općine za nabavku opreme za novorođenčad.

U današnje moderno vrijeme kada je tako brojnijih obitelji premalo, obitelj Švalj u mnogim nam pogledima može biti pravi primjer i uzor.

Više...
 
ODRŽANA 48. GODIŠNJA SKUPŠTINA NK PRIBIĆ
Nedjelja, 24 Veljača 2019 22:23

Pribić, 23. veljače u vatrogasnome domu u Pribiću održana je 48. po redu skupština Nogometnoga kluba Pribić, skupština je ove godine ujedno bila i izborna.

Nakon usvojenih izvješća o radu i financijama za proteklo razdoblje, najvažnije točke skupštine ticale su se izbora novoga rukovodstva i kod istih nije bilo puno promjena, te je na novi četverogodisnji mandat izabrano dosadašnje vodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Mariom Beketićem.

Pred kraj skupštine podijeljene su zahvalnice sponzorima kluba, te zaželjeno klubu i novoj upravi puno uspjeha u daljnjemu radu.

Više...
 
POTPISANI UGOVORI ZA IZRADU PROJEKTNE DOKUMENTACIJE
Subota, 23 Veljača 2019 10:30

Krašić, Petak 22. veljače u općini Krašić načelnik općine sa izvođačima radova potpisao dva nova ugovora za izradu projektne dokumentacije i ishođenje potrebnih građevinskih dozvola.

Jedan ugovor odnosi se na novu vodospremu 'Okrug' koja će biti zapremine 200 m3 i iz koje će se opskrbljivati cjelokupni sustav Pribić i Krašić, a drugi ugovor potpisan je za izradu projektne dokumentacije za magistralni cjevovod dužine  5.000 m kojim će se povezati vodovodi Pribić i Krašić u jednu cjelinu.

Ukupna vrijednost radova i usluga po ovim važnim ugovorima za budućnost vodoopskrbe na području općine je preko 250 tisuća kuna.

Više...
 
U OPĆINI ODRŽAN SASTANAK VEZANO UZ POSTAVLJANJE SPOMENIKA KARDINALU FRANJI KUHARIĆU
Subota, 23 Veljača 2019 10:30

Općina Krašić, ovoga tjedna u srijedu održan je sastanak na terenu, a potom u općinskoj vijećnici svih uključenih u uređenje trga i postavljanje spomenika kardinalu Franji Kuhariću kod njegove rodne župne crkve Svetog Siksta pape u Pribiću Crkvenom.

Osim načelnika općine Petković Fajnik i zamjenika načelnika gospodina Špoljara, sastanku su nazočili predstavnici Zagrebačke nadbiskupije na čelu sa mons. Mijom Gorski, pomoćnim biskupom i generalnim vikarom Zagrebačke nadbiskupije, predstavnici Župe Sv. Siksta pape, velečasni Stjepan Dijaneš, župnik i aktivni član župne zajednice gospodin Josip Bakalas, predstavnici Ministarstva kulture – Konzervatorskog odjela kao i predstavnik firme ovlaštenog izrađivača projektne dokumentacije.

Na sastanku su završno definirani svi potrebni parametri, kao i sve nepoznanice vezane uz postavljenje spomenika kardinalu Franji Kuhariću neposredno uz samu crkvu Sv.Siksta pape u Pribiću Crkvenom, te su usuglašeni uvjeti od strane konzervatora kako bi se projektna dokumentacija mogla dovršiti i kako bi se moglo započeti sa daljnjim koracima u realizaciji ove pozitivne ideje i značajnog projekta u godini kada se u rodnoj župi i općini, te Hrvatskoj katoličkoj crkvi svečano obilježava 100. godina od rođenja blagopokojnoga kardinala Franje Kuharića, rođenog dalekog 15. travnja 1919. godine u Pribiću.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 180