Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Proračun


Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽAN SASTANAK VEZANO UZ MJERE POTPORE POLJOPRIVREDNICIMA
Četvrtak, 19 Travanj 2018 12:44

U srijedu, 18. travnja u općinskoj vijećnici u Krašiću na zahtjev načelnika općine održan je sastanak sa mljekarima i predstavnicima Udruge vinara, vinogradara i voćara vezano uz potpore koje se mogu ostvariti u poljoprivredi od strane Zagrebačke županije.

Kako se najvećim dijelom radi o brdsko-planinskom prostoru, odnosno padinama Žumberačkoga gorja sa izrazito usitnjenim poljoprivrednim površinama. Jasno je da se radi o zahtjevnijem i težem obliku stočarstva i mljekarske proizvodnje, tako da je i većina sastanka bila upravo vezana uz stočarstvo i proizvodnju mlijeka na području općine Krašić.

Sastanku je nazočio pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvoj i šumarstvo Zagrebačke županije mr.sc.Josip Kraljičković sa suradnicima.

Više...
 
PREDSTVALJENA KNJIGA 'DUHOVNA BAŠTINA STEPINČEVA I KUHARIĆEVA ZAVIČAJA'
Utorak, 17 Travanj 2018 11:23

U petak je prostoru vatrogasnoga doma u Pribiću u organizaciji Matice Hrvatske i Turističke zajednice općine Krašić, a povodom 99-te godišnjice rođenja sluge Božjega kardinala Franje Kuharića predstavljena knjiga autora mr. Anđelka Košćaka 'Duhovna baština Stepinčeva i Kuharićeva zavičaja'.

O knjizi su osim autora govorili dekan Jastrebarskoga dekanata prečasni Stjepan Rožanković, nakladnik knjige, dr.sc. Stjepan Brebrić, glavni urednik, mons.prof.dr. Stjepan Baloban, recenzent knjige, prof. Nino Škrabe.

Kao gosti su nastupili gradsko pjevačko društvo 'Javor' pod ravnanjem profesorice Ive Barač, a na kraju predstavljanja domaći pjesnik gospodin Josip Bakalas predstavio je novi CD sa pjesmom "Moj kraj - Moj zavičaj".

Idućih godinu dana u župi Svetoga Siksta pape u Pribiću proglašeno je godinom kardinala Franje Kuharića.

Više...
 
PREDSTAVLJEN PROGRAM MJERA LAG NATJEČAJA
Srijeda, 11 Travanj 2018 20:31

U srijedu, 11. travnja u općinskoj vijećnici održano predstavljanje natječaja koji je objavio LAG  Vallis Colapis, mjera  19, u okviru Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014.-2020.Prezentacija programa je održana od strane Odjela za ruralni razvoj LAG-a.

Više...
 
POZIV NA PREDSTAVLJANJE LAG NATJEČAJA
Ponedjeljak, 09 Travanj 2018 15:05

Lag  Vallis  Colapis i općina  Krašić pozivaju mještane, poljoprivrednike, obrtnike, poduzetnike i udruge sa područja općine Krašić u srijedu, 11.04.2018. godine na predstavljanje programa LAG natječaja  Lokalne razvojne strategije, sa naglaskom na mjeru 19  (Leader).
Početak izlaganja biti će u srijedu, 09:00  sati u općinskoj vijećnici.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-a POGONA OZALJ
Petak, 06 Travanj 2018 20:52

HEP  Ozalj obavještava da će zbog planiranih radova (funkcionalnih ispitivanja) u HE OZALJ, u srijedu 11.4.2018., od 9 – 14 h, biti povremenih prekida opskrbe električnom energijom na cijelom području Terenske jedinice Ozalj, pa tako i na području općine  Krašić.
 
Hvala na razumijevanju!

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 162