Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
POTPISAN UGOVOR SA MRRFEU
Srijeda, 22 Svibanj 2019 09:08

Utorak, 21. svibnja u Zagrebu su potpisani ugovori Jedinica lokalne i regionalne samouprave i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova europske unije. U sklopu prijave na Program poticanja održivog razvoja lokalne zajednice općini Krašić odobren je iznos od 250.000 kuna za modernizaciju i postavljanje LED rasvjete.

Ujedno je Ministarstvo predstavilo i Nacionalnu razvojnu strategiju RH do 2030. godine.

Više...
 
ZAPOČETI RADOVI NA UREĐENJU OPĆINSKIH PROMETNICA
Utorak, 21 Svibanj 2019 20:45

Nakon što je u srijedu, 15. svibnja izvođač uveden u posao ovoga tjedna započeti su radovi na uređenju lokalnih prometnica općine Krašić. Radi se o uređenju dotrajalih ulica i prometnica u Krašiću koje su više opterećene, jedna vodi do sportskih terena u Krašiću, a druga do mjesnoga groblja u Krašiću.

Ostale dionice koje su ugovorene nalaze se u Dolu, Radinoj Gorici i Hutinu. Ukupna vrijednost radova sa nadzorom je gotovo šestotinatisuća kuna, a radovi bi trebali biti dovršeni kroz 30-ak  dana.

Ujedno pozivamo sve korisnike navedenih prometnica za strpljenje i poštivanje prometne regulacije za vrijeme radova.

Više...
 
POTPISAN NOVI UGOVOR VEZAN UZ VODOOPSKRBU
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2019 15:09

U ponedjeljak, 20. svibnja u općini je potpisan novi ugovor za izradu projektne dokumentacije za vodoopskrbu na području općine Krašić. Radi se o projektnoj dokumentaciji za rekonstrukciju visokotlačnog cjevovoda  Krašić – Ćuki – Kućer u dužini od  3,5  km.

Vrijednost radova je 100.000  kuna bez poreza na dodanu vrijednost, a rok dovršetka radova je  šest  mjeseci od potpisa ugovora. Ugovor su potpisali načelnik općine i direktor poduzeća  Kaprojekt  d.o.o. iz Karlovca.

Više...
 
SANACIJA KLIZIŠTA 'HRŽENIK'
Subota, 18 Svibanj 2019 13:08

Ovoga tjedna započeli su duže očekivani radovi na sanaciji posljednjeg većeg klizišta na području općine, klizišta na  lokalnoj cesti Krašić - Škaljevica - Vrhovac - Ozalj. Radove izvodi GV Prom iz Jastrebarskog, a ukupna vrijednost radova je gotovo pola milijuna kuna bez poreza i trebali bi biti dovršeni kroz 1,5 mjeseci.

Svim sudionicima koji prometuju navedenom dionicom  upućuje se poziv na pojačan oprez i prilagođenje brzine.

Više...
 
RADOVI NA SPAJANJU KAPELE SVETOG IVANA NA ELEKTRO MREŽU
Petak, 17 Svibanj 2019 17:58

Krajem prošloga tjedna započeti radovi na spajanju kapele Svetog Ivana u Hrženiku na Niskonaponsku mrežu tokom ovoga tjedan privode se kraju. Osim mreže niskoga napona biti će postavlja se i nova trafostanica uz dalekovod, te će osim same kapele iz iste biti napajane javne potrebe i tri objekta koja služe kao vikend kuće za odmor.

Prelijepa kapela Sv. Ivana okružena crnogoričnom park šumom često je odredište šetača, a sve više i hodočasnika, posebno i stoga, jer je do nje često u pratnji stražara šetao pokojni blaženi Alojzije Stepinac. Kod same kapele je sniman i poznati film 'Breza'.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 187