Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST VATROGASNE ZAJEDNICE OPĆINE KRAŠIĆ
Petak, 14 Lipanj 2019 20:04

Vatrogasna zajednica općine Krašić  obavještava i poziva sve mještane na dodatan oprez kod spaljivanja korova na otvorenom i u slučaju potrebe po mogućnosti na nadzirano spaljivanju korova, smeća i sl. OBAVIJEST

 
OBAVIJEST ZA AŽURIRANJE PODATAKA OBVEZNICIMA KOMUNALNE NAKNADE
Petak, 14 Lipanj 2019 19:57

14.06.2019., Općina Krašić obavještava i podsjeća sve vlasnike, odnosno korisnike nekretnina na području općine, na čijim objektima je došlo do promjene vlasnika odnosno korisnika stambenog ili poslovnog prostora, ili ukoliko je došlo do promjene adrese na kojoj se nalazi nekretnina ili adrese za dostavu pošte da su sve promjene dužni sami i odmah po nastanku prijaviti.
Ukoliko dođe do promjene obveznika korisnika prostora, a o toj promjeni nije obaviještena općina i dalje se obveza plaćanja komunalne naknade vodi na dotadašnjeg obveznika plaćanja sve do trenutka dok se općini ne dostavi dokumentacija na temelju koje je došlo do promjene i na temelju koje se donosi novo rješenje.
U svrhu ažuriranja baze podataka obveznika plaćanja komunalne naknade potrebno je dostaviti jedan od mogućih dokumenata:
-          Kupoprodajni ugovor
-          Darovni  ugovor
-          Vlasnički list  (ZK  izvadak)
-          Rješenje o nasljeđivanju
-          Ugovor o doživotnom uzdržavanju
-          Ugovor o dosmrtnom uzdržavanju
-           Ugovor o zakupu
-           Ugovor o najmu
-          Zapisnik o primopredaji stambenog ili poslovnog prostora
-          Pisani zahtjev za promjenom adrese dostave
 
 Navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti na adresu  Općina  Krašić, Krašić 101, Krašić, urudžbeni zapisnik, 1 kat zgrade, osobno ili poštom, te putem elektronske pošte na adresu: opcina.krasic1image001.pngzg.t-com.hr
 
Prema Zakonu o komunalnom gospodarstvu obveznik plaćanja komunalne naknade dužan je u zakonskom roku prijaviti svoju obvezu plaćanja komunalne naknade, promjenu obveznika ili bilo koje druge promjene, te je dužan platiti komunalnu naknadu od dana nastanka obveze.
OPĆINA  KRAŠIĆ

 
LAG VALLIS COLAPIS POZIVA POLJOPRIVREDE PROIZVOĐAČE SA SVOJEGA PODRUČJA
Utorak, 11 Lipanj 2019 20:51

Vrlo važna obavijest za poljoprivredne proizvođače sa područja općine  Krašić, otvoren je novi LAG natjecaj, ovaj puta za tip operacije sukladan podmjeri 4.1.1. Programa ruralnog razvoja.

Natjecajnu dokumentaciju mozete preuzeti na LAG-ovim mreznim stranicama - OVDJE

Više...
 
DVD KRAŠIĆ ORGANIZIRAO VATROGASNU VJEŽBU
Ponedjeljak, 10 Lipanj 2019 20:24

U subotu, 08. lipnja u Krašiću je u organizaciji DVD-a Krašić organizirana pokazna vatrogasna vježba sa 2 vrste intervencije.

Prva intervencija održana je na obilaznici gdje su članovi DVD-a Pribić i Prekrižje gasili požar guma na otvorenome, a potom su u središtu Krašića vatrogasci DVD-a Krašić prikazali spašavanje unesrećenih iz dva vozila koja su sudjelovala u automobilskoj nesreći.

Nakon uspješno obavljene vježbe održana je vatrogasna zabava kod Vatrogasnoga doma.

Više...
 
NASTAVLJENO SA UREĐIVANJEM OPĆINSKIH PROMETNICA
Ponedjeljak, 10 Lipanj 2019 20:20

Protekloga tjedna nastavljeno je sa uređivanjem općinskih prometnica. Nakon što su se i vremenske prilike uskladile se kalendarskima moglo se bez ikakvih ograničenja nastaviti sa polaganjem asfaltnoga sloja kolnika.

Prvo je asfaltirana ulica do sportskih terena u Krašiću u kojoj se nalazi i Veterinarska stanica, kao i Šumarija Krašić. Potom je krajem tjedna asfaltirana dionica prometnice u Hutinu, ponad staroga dvorca u Strmcu Pribićkom, a danas je presvučena novom asfaltom prometnica koja vodi od županijske ceste Jezerine - Vivodina u selo Radina Gorica.

Svi trenutno ugovoreni radovi vrijedni preko 600 tisuća kuna trebaju biti dovršeni do sredine mjeseca.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 187