Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
OBAVIJEST HEP-a POGONA OZALJ
Srijeda, 22 Studeni 2017 21:33

Obavještavamo Vas da će zbog planiranih radova (funkcionalnih ispitivanja) u HE OZALJ, u petak 24.11.2017., od 9 – 15 h, biti povremenih prekida opskrbe električnom energijom na cijelom području Terenske jedinice Ozalj. Hvala na razumijevanju

 
PROGRAM PROMETNE KULTURE ZA NAJMLAĐE
Petak, 17 Studeni 2017 22:10

U petak, 17. studenog 2017. godine u Osnovnoj školi kardinala Alojzija Stepinca u Krašiću proveden je program za osposobljavanje najmlađih sudionika u prometu, točnije djece polaznika  2. i 3. razreda osnovne škole naziva 'Program prometne kulture za najmlađe'.
Program organizira udruga Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu u suradnji sa tvrtkom Jumicar – Mini auti, Osnovnom školom kardinala Alojzija Stepinca, PU Zagrebačkom, te se kod nas uključio i Crveni križ Jastrebarsko i vatrogasci iz DVD-a  Krašić.

Akciju je podržao i posjetio i načelnik općine Krašić, te tom prilikom simbolično podijelio vozačke dozvole polaznicima programa, djeci 2. i 3. razreda.

Više...
 
OBAVIJEST HEP- a OZALJ
Petak, 17 Studeni 2017 12:14

HEP  Karlovac  Pogon Ozalj  obavještava korisnike da zbog planiranih radova u HE OZALJ, danas 17.11.2017., od 10 – 15 h, može biti povremenih prekida opskrbe električnom energijom na cijelom području Terenske jedinice Ozalj.

 
SLUNJ OBILJEŽIO 26.GODIŠNJICU PROGONSTVA
Četvrtak, 16 Studeni 2017 21:46

U četvrtak, 16. studenog prijateljski Grad Slunj prisjetio se teških dana svoje novije povijesti, kada su na današnji dan protjerani sa svojih ognjišta.

Danas je programom naziva 'DA SE NE ZABORAVI' obilježena ova tužna godišnjica, najprije paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća na spomen obilježje poginulim i nestalim Hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, potom kolonom sjećanja do spomen obilježja poginulim policajcima na trgu Zrinskih i Frankopana, Svetom misom u Crkvi Presvetoga trojstva i na kraju tribinom u dvorani pučkog otvorenog učilišta i izložbom fotografija stradanja Slunja.

U ime općine Krašić obilježavanju je nazočio načelnik Petković Fajnik.

Više...
 
OTVORENA JAVNA RASPRAVA O PROJEKTU RAZVOJA ŠIROKOPOJASNOG INTERNETA NA PODRUČJU GRADA JASTREBARSKO, TE OPĆINA KRAŠIĆ, KLINČA SELO I PISAROVINA
Srijeda, 15 Studeni 2017 20:37

Obavještavamo zainteresiranu javnost da je Grad Jastrebarsko kao nositelj projekta razvoja širokopojasne infrastrukture za područje grada Jastrebarsko, te općina Klinča Sela, Krašić i Žumberak (dalje u tekstu: PRŠI), obavijestio HAKOM o pokretanju 2_Javne rasprave za predmetni nacrt PRŠI-a te Vam istu u privitku dostavljamo.
Također, ukoliko smatrate potrebnim, molimo Vas da se uključite u javnu raspravu, koja će trajati od 15. 11. 2017. do 15. 12. 2017., a sva dokumentacija vezano za javnu raspravu dostupna je na poveznici http://www.jastrebarsko.hr/dokumenti/ostali_dokumenti/javna-rasprava-prsi-2/

 Javna rasprava o nacrtu Plana razvoja širokopojasne infrastrukture

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 150