Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
ODRŽAN SASTANAK VEZANO UZ RAZVOJNI SPORAZUM ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Četvrtak, 14 Ožujak 2019 13:55

U utorak, 12.ožujka održan je sastanak predstavnika jedinica lokalne samouprave sa područja Zagrebačke županije sa županom i svim županijskim upravnim odjelima i institucijama vezan uz novi prijedlog razvojnih projekata za predstojeći razvojni sporazum Zagrebačke županije koji predviđa zajedničke projekte naše županije zajedno sa Sisačko-Moslavačkom, Karlovačkom i dijelom Ličko-Senjske županije.

Druga točka dnevnoga reda bila je vezana uz prijedlog nabavke drugih obrazovnih materijala (radne bilježnice) za novu školsku godinu za učenike osnovnih škola sa područja županije, za što se predviđaju sredstva od prosječno 300,00 kuna po učeniku, a ukupan iznos potreban za cijelu županiju je oko 7,5 milijuna kuna, od čega županija planira osigurati  preko 4,1 milijun kuna, a gradovi osnivači osnovnih škola preko 3,3 milijuna kuna.

 
ODRŽANA 99. REDOVNA SKUPŠTINA DVD-a PRIBIĆ
Srijeda, 13 Ožujak 2019 09:56

Proteklog vikenda održana je 99. po redu godišnja skupština DVD-a Pribić u prostorijama vatrogasnoga doma u Pribiću Crkvenom.

Nakon podnošenja izvješća o radu i financijskom poslovanju, usvojena su ista,a potom i planovi za naredno jednogodišnje razdoblje koji su usmjereni najviše na što svečanije obilježavanje 100. godišnjice rada i djelovanja DVD-a Pribić.

Na zgradi vatrogasnoga doma koja je legalizirana, ovom prilikom blagoslovljen je novouređen prostor za vatrogasce i nova vrata na zgradi. Društvo je dodjelilo zahvalnice podupirateljima rada društva, te su podjeljene diplome i vatogasni činovi vatrogascima.

Više...
 
POZIV NEZAPOSLENIM ŽENAMA SA PODRUČJA OPĆINE
Srijeda, 13 Ožujak 2019 09:36

Pozivaju se nezaposlene žene s područja općine Krašić, kao i gradova Jastrebarskog, Samobora i Zaprešića te općina Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik i ostalih s područja ZGB županije da sudjeluju na besplatnim poludnevnim edukacijama koje će se održati u razdoblju od 19. ožujka do 2. travnja 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Jastrebarsko (Smičiklasova ulica 3).
 
Datumi i teme radionica:
 
1.            Psihologija uspjeha // 19.03.2019.
2.            Vođenje vlastitog razvoja karijere // 20.03.2019.
3.            Osobno vodstvo // 27.03.2019.
4.            Postavljanje ciljeva // 28.03.2019.
5.            Donošenje odluka // 29.03.2019.
6.            Organiziranje zajednice // 02.04.2019.
7.            Od ideje do projekta // 03.04.2019
 
Prijavite se putem online prijavnice najkasnije do 15. ožujka 2019. na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/VmsrP5  ili nam pošaljite mail.
 
Nakon sudjelovanja na motivacijsko-edukacijskim radionicama, sudionice imaju mogućnost uključiti se u programe obrazovanja za tražena zanimanja na tržištu rada (ECDL operater, knjigovođa, dadilja, radnik u otpremi robe (m/ž) te razviti znanja i vještine potrebne za aktivno traženje zaposlenja kroz Klubove za zapošljavanje.
 
JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka – centar lokalnog razvoja koji provodi  u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem.

Preuzmite poziv i program

 
PROSLAVLJENO KUHARIĆEVO U NJEGOVU RODNOME PRIBIĆU
Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 21:26

U rodnoj župi kardinala Franje Kuharića u crkvi Svetog Siksta Pape u Crkvenom Pribiću u općini Krašić svečanim misnim slavljem koje je predvodio vojni biskup u miru mons. Juraj Jezerinac obilježena je 17. godišnjica njegove smrti.

Ovaj znameniti i veliki sin našega kraja, kardinal 'Ljubavi i dobrote' koji nas je sve zadužio rođen je 15. travnja 1919. godine, te je kršten u istoimenoj župi 16. travnja iste godine. Uskoro će dakle biti punih 100 godina od njegova rođenja u Pribiću. Stoga se ove godine planira upriličiti svečanu i posebnu proslavu  100.godišnjice njegova rođenja i krštenja u Pribiću.
Ova godina je također posebna i značajna i sa strane velike želje da se za kardinalov rođendan u njegovoj rodnoj župi kod župne crkve postavi kip njemu u čast. Kako je nedavno definirano na zajedničkom sastanku predstavnika crkve i lokalne samouprave u planu je postavljanje istoga do kraja ove godine, a ne kako je prvotno bilo zamišljeno do ove velike 100.godišnjice. Nositelj projekta je općina Krašić u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Nadbiskupskim duhovnim stolom i Župom Pribić, a pokrovitelj obilježavanja velikog jubileja i postavljanja spomenika kardinalu Franji Kuhariću je Zagrebačka županije. Svečanom misnom slavlju osim domaćih vjernika nazočili su i vjernici susjednih župa, kao i načelnik i zamjenik načelnika općine Krašić.

Više...
 
OBAVIJEST VATROGASNE ZAJEDNICE OPĆINE KRAŠIĆ
Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 10:31

Vatrogasna zajednica općine Krašić  obavještava i poziva sve mještane na dodatan oprez kod spaljivanja korova na otvorenom i u slučaju potrebe po mogućnosti na nadzirano spaljivanju korova, smeća i sl.

Preuzmite obavijest.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 180