Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9Proračun


Javna nabava


u slikama

Općina Krašić - vijesti:
KRAŠIĆKE MAŽORETKINJE OSTVARILE SJAJNE REZULTATE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU
Nedjelja, 20 Svibanj 2018 20:23

Na protekloga vikenda u Rovinju održanom Državnom prvenstvu u mažoret plesu Krašićke maožoretkinje ostvarile su sjajne rezultate.

U kategoriji kadetkinja zauzele su izvrsno treće mjesto i osvojile brončano odličje, dok su seniorke zauzele drugo mjesto i osvojile srebrno odličje.

Najbolji su to do sada ostvareni rezultati Krašićkih mažoretkinja od kada samostalno nastupaju i tako sjajno prezentiraju našu općinu, pa možemo kazati i šire područje. Dokazale su da se veliki trud, želja i puno slobodnog vremena posvećenog treninzima itekako isplati.

Povodom ostvarenih rezultata i ukupnog djelovanja na promociji općine u petak, 18. svibnja svečano su zajedno sa upravom primljene u općinskoj vijećnici od strane načelnika općine Krašić, koji im je osobno čestitao na svemu postignutom, te njihovoj predsjednici uručio prigodan dar. 

Više...
 
REVITALIZACIJA NERAZVRSTANIH CESTA U OPĆINI
Nedjelja, 20 Svibanj 2018 00:26

Proteklih dana dovršava se uređenje i asfaltiranje nerazvrstanih cesta u našoj općini.

Dovršeno je asfaltiranje spojne ceste Pribić Crkveni - Kostel Pribićki kod groblja Pribić, potom dionice ceste u Brleniću i Krašiću-Ćuki.

Ukupno će biti novouređeno gotovo 1,4 km prometnica, a vrijednost ugovorenih radova iznosi 400-njak tisuća kuna i tokom idućih dana radovi na uređenju bankina bi trebali biti dovršeni.

Više...
 
BRATSKA OPĆINA ŠENKOVEC PROSLAVILA SVOJ DAN
Subota, 19 Svibanj 2018 11:07

U petak, 18. svibnja bratska općina Šenkovec svečanom sjednicom vijeća proslavila je svoj dan.

Općina je osnovana 1997. godine, dakle prije 21 godine, a zaštitnik općine je Sveta Jelena Križarica.

U ime općine Krašić sjednici je nazočio načelnik općine Josip Petković Fajnik.

Više...
 
OBILJEŽENI OVOGODIŠNJI DANI OPĆINE KRAŠIĆ
Utorak, 15 Svibanj 2018 15:45

U nedjelju nastupom Kulturno-umjetničkih društava i zabavnim programom završena ovogodišnja proslava i obilježvanje Dana općine Krašić. Obilježavanje ovogodišnjih Dana općine započelo je procesijom od rodne kuće kardinala Stepinca u Brezariću, svečanim misnim  slavljem i svečanom sjednicom općinskoga vijeća u utorak, 08.svibnja kada je rođen zaštitnik naše općine blaženi kardinal Stepinac. Ove godine je obilježena 120-ta godišnjica njegova rođenja u selu Brezariću, te 25-ta obljetnica postojanja općine Krašić. U četvrtak su tradicionalno dodjeljena priznanja najboljim vinarima na ovogodišnjem ocjenjivanju vina, na kojem je bilo ukupno zaprimljeno rekordnih 166 uzoraka vina sa područja  3 županije, Zagrebačke, Karlovačke i Bjelovarsko-Bilogorske županije.

Program obilježavanja Dana općine nastavljen je u petak i subotu zabavnim programom, a u subotu ujutro i tradicionalnom 23.po redu likovnom kolonijom ‘Tragom svjetlosti i boja’, na kojoj se okupilo 20-ak umjetnika, dok je  u popodnevnim satima održana atletska utrka za učenice i učenike iz krašićke Osnovne škole 'Kardinal A. Stepinac', start je bio kod škole, a cilj u centru Krašića. Glavno sportsko događanje započelo je u 15 sati, kada je održana 21.po redu atletska utrka ‘Dolinom kardinala’ sa dvije dionice, kraćom u dužini od 11 km i dužom dionicom, polu maratonom od 21 km. U nedjelju je održana brdska biciklijada u suradnji sa PP Jastrebarsko i druga dječja smotra folklora uz domaći KUD Josip Torbar i  4 gostujuća Kulturno-umjetnička društva iz Lasinje, Vrhovca, Vučjaka i Donje Kupčine.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 162