Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAMProračun

Javna nabavau slikama

Općina Krašić - vijesti:
LOVAČKA UDRUGA 'FAZAN' KRAŠIĆ ODRŽALA SKUPŠTINU
Nedjelja, 31 Ožujak 2019 09:18

Subota, 30. ožujka Lovačka udruga 'Fazan' Krašić u lovačkoj kući u Mirkopolju održala je 84. redovnu godišnju skupštinu. Nakon iznošenja detaljnih izvješća o aktivnostima udruge, financijskom poslovanju i lovnim rezultatima koja su jednoglasno usvojena, uslijedilo je izglasavanje planova za naredni period.

Važnije je svakako istaći da je dovršena legalizacija objekta, uređena nova kuhinja, postavljena zaštitna ograda, te podmireni veći troškovi dugogodišnje sudske parnice.

Uz domaće lovce skupštinu su svojim dolaskom uveličala prijateljska društva, predstavnici DVD-a Krašić i Pribić, Moto kluba, te načelnik općine Krašić.

Više...
 
OBAVIJEST HEP-a POGONA OZALJ
Petak, 22 Ožujak 2019 10:28

Hrvatska elektroprivreda, pogon Ozalj obavještava sve korisnike da će zbog planiranih radova na 35 kV postrojenju u subotu 23.03.2019. u vremenu od 07-17 sati, doći će do povremenih kratkotrajnih prekida u napajanju električnom energijom na cijelom terenu TJ Ozalj.

 
Tradicionalna akcija Narcisama protiv raka dojke
Četvrtak, 21 Ožujak 2019 12:18

Udruga edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije i Općina Krašić pozivaju sve mještane općine Krašić da se uključuje u tradicionalnu humanitarnu akciju prodaje narcisa, s ciljem prikupljanja sredstava za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke

Pozivamo sve naše mještane Općine Krašić da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji  te kupnjom pušleka narcisa po simboličnoj cijeni podrže ovu humanitarnu akciju.

Narcise će se moći kupiti u subotu 23.ožujka na središnjem trgu u Krašiću od 07:00 sati ujutro na dalje.

Više...
 
OBNOVA PROČELJA NA 'TRADICIJSKOJ KUĆI – Krašić 94'
Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 15:47

Protekloga tjedan započeli su radovi na obnovi pročelja (fasade) 'Tradicijske kuće' na adresi Krašić 94. Na navedenome objektu već su napravljeni značajni restauratorski radovi, koji se sa postojećim radovima nastavljaju, sve pod nadzorom Ministarstva kulture, Konzervatorskoga odjela.

Navedeni objekat nalazi se u centru Krašića, na ulasku u popločeni dio središnjega trga i nastavak su daljnjih napora i aktivnosti nakon radova na obnovi pročelju rodne kuće kardinala Stepinca u Brezariću da se sačuva i zaštiti vrijedna graditeljska baština i obnove kulturna dobra na području općine Krašić.

Više...
 
U MINSTARSTVU TURIZMA ODRŽAN SASTANAK MEĐURESORNE RADNE GRUPE ZA PROVEDBU ,MJERE TURISTIČKE POLITIKE – Mjera 15.: AKCIJSKI PLAN RAZVOJA VJERSKOGA TURIZMA
Petak, 15 Ožujak 2019 21:07

U petak, 15. ožujka u Ministarstvu turizma održan je radni sastanak vezan na temu razvoja kulturnoga turizma, definiran Strategijom razvoja turizma u republici Hrvatskoj do 2020. godine, sa posebnim naglaskom na razvoj vjerskoga turizma.


Naglašena je velika važnost međuresorne suradnje, posebno uz Ministarstvo turizma, bitna je suradnja s Ministarstvom kulture i Hrvatska turistička zajednica. Uz pomoćnika ministra turizma gospodina Pendea i kolegice iz ministarstva, sastanku su nazočili i predstavnici Ministarstva kulture, HTZ-a, Udruge hrvatskih turističkih agencija, Udruge nezavisnih putničkih agencija Hrvatske, Hrvatski klaster kreativnih i kulturnih industrija, predstavnici crkve, Nadbiskupskog duhovnoga stola.

Sastanku su vezano uz Master plan razvoja turizma u općini Krašić nazočili i načelnik općine Krašić, kao i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije. Posebno je istaknuta važnost za općinu Krašić da se osigura značajnija financijska podrška razvoja vjerskoga turizma, te da se u novoj Strategiji razvoja od 2020. – 2030. godine predvidi kao posebna važna grana turizma upravo razvoj vjerskog turizma u Republici Hrvatskoj, kao i da se značajnija sredstva alociraju upravo za navedenu namjenu, jer bez konkretne financijske podrške projektima nema ni stvarnog razvoja vjerskoga turizma, ni turizma uopće.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 180